Sekretariat

Samarbejde, Bæredygtighed, Innovation, Indeklima, Dokumentation, Totalværdi - Refleksioner fra et Folkemøde

23. juni 2016

Seks ord der opsummerer, hvordan jeg som InnoBYGs repræsentant opfattede årets Folkemøde er: Samarbejde, Bæredygtighed, Innovation, Indeklima, Dokumentation, Totalværdi. Så kan man så begynde at tænke lidt nærmere over disse ord. Og måske tænke lidt over hvilke ord der mangler.

Der er mange ting at se og lytte på til Folkemødet på Bornholm - og interesserer man sig for byggeri og bæredygtighed

Månedens Medlem

DroneInspektion ApS

26. maj 2016

DroneInspektion ApS er Månedens Medlem i juni

Logo

Hvem er DroneInspektion ApS
DroneInspektion blev skabt i 2014, da dronerne for alvor kom på danskernes læber. DroneInspektion ApS er ejet af Michael Noer-Hvarre, som har en byggeteknisk baggrund med mere en 20 års erfaring inden for byggeriet, og med en god teknisk indsigt omkring de udfordringer, der findes.

Udviklingsprojekter

Materialepas skal nedbryde grænserne for genbrug af byggematerialer

14. juli 2016

Målet med projektet er at øge sporbarheden af bygge- og anlægsaffald og sikkerhed ifm. dets genbrug og genanvendelse ved at udvikle et koncept for et "materialepas". Materialepasset skal benyttes til registrering af data om oprindelse af materialerne, evt. forekomst af skadelige stoffer (enten forventet eller påvist via analyser), tekniske specifikationer m.fl. Dermed kan materialerne få en højere værdi end uden denne form

Seneste nyt

Mange projektaktiviteter allerede fra august
8. juli 2016

Der er allerede nu mulighed for at tilmelde sig flere spændende aktiviteter i vores udviklingsprojekter efter sommerferien.

I august holder spireprojektet "Branchevejledning i LCA" to workshops i hhv. Aarhus og København og fra september til november holder projektet om "Totalværdi og Indeklima" tre arrangementer på DTU.

Læs mere om workshops i LCA projektet

Læs mere om arrangementer om totalværdi og indeklima