Sekretariat

Samarbejde, Bæredygtighed, Innovation, Indeklima, Dokumentation, Totalværdi - Refleksioner fra et Folkemøde

23. juni 2016

Seks ord der opsummerer, hvordan jeg som InnoBYGs repræsentant opfattede årets Folkemøde er: Samarbejde, Bæredygtighed, Innovation, Indeklima, Dokumentation, Totalværdi. Så kan man så begynde at tænke lidt nærmere over disse ord. Og måske tænke lidt over hvilke ord der mangler.

Der er mange ting at se og lytte på til Folkemødet på Bornholm - og interesserer man sig for byggeri og bæredygtighed

Månedens Medlem

SPOT architecture ApS

27. juli 2016

SPOT architecture ApS er Månedens Medlem i august

SPOT_logo

SPOT architecture ApS
SPOT architecture er en ung tegnestue med et stærkt fokus på naturlig integration af arkitektur og bæredygtighed. Tegnestuen har base i Aarhus og indehaves af arkitekt Torben Kjær og bygningskonstruktør Jostein Burmann. Tegnestuen løser store og små arkitektur- og rådgivningsopgaver, men arbejder

Udviklingsprojekter

Åbne brandprøvninger af bio-baserede facadesystemer

22. august 2016

Så er der nyt fra InnoBYG Spireprojektet "Brandpåvirkning af bio-baserede facadesystemer". 

Vi har nu fået de sidste aftaler i stand med virksomheder der er interesserede i at lægge produkter til projektets facadebrandprøvninger. Samtidig har vi fundet en række dedikerede eksperter der vil bidrage med faglige oplæg, der på forskellig vis er relevante for de aktuelle facadesystemer den bæredygtige dagsorden. Det bliver til tre

Seneste nyt

Fra snak til praksis - byggebranchen og den cirkulære økonomi

Der bliver talt meget om cirkulær økonomi - men hvordan kommer byggebranchen fra snak til praksis? VHGB, InnoBYG og ARC inviterer til en spændende temadag med inspirationsoplæg fra forskellige parter, der er i gang med at omsætte tankerne om cirkulær økonomi til resultater. Kom og vær med, og byg videre på andres erfaringer med lokal genbrug og genanvendelse af byggematerialer.

Den 14. september kan du komme gratis med til temadagen og du vil bl.a. få inspiration til udfordringer som: Hvordan implementeres cirkulær økonomi i den virkelige verden? Hvordan sikrer vi, at materialer, som genbruges eller genanvendes, hverken skader miljøet eller menneskers sundhed? Hvad ved vi allerede? Og hvad kan den danske byggebranche lære af udlandet?

Læs mere og se programmet her