Hasløv Stæhr Advokaterne

Hasløv Stæhr Advokaterne

Hasløv Stæhr Advokater er Månedens Medlem i september 2014

Hasløv advokater logo

Hasløv Stæhr Advokater leverer hurtig, engageret og værdiskabende advokatrådgivning med særligt fokus på byggeriets virksomheder.

Hurtig, fordi tid ofte er et væsentligt parameter, hvorfor vi altid tilstræber at vende tilbage over for vores klienter senest inden for 24-timer. Engageret, fordi vi brænder for at tilgodese vores klienter og altid prioriterer deres behov for handlekraft, støtte og rådgivning. Værdiskabende, fordi vi altid tilstræber at løse vores klienters problemer hurtigt og økonomisk mest fordelagtigt.

Hvem er Hasløv Stæhr Advokater?
Hasløv Stæhr Advokaters fokus er på byggeriets virksomheder. Vi kender branchen og dens juridiske problemstillinger til bunds og er derfor parate til at levere rettidig løsningsorienteret totalrådgivning på specialistniveau.

Vores team af advokater har desuden samlet solid brancheerfaring fra landets største advokatkontorer.

Vores specialer er entrepriseret, udbudsret samt lejeret. Vi rådgiver ligeledes på højt niveau vedrørende skat og selskabsret samt arbejdsmiljøstraffesager, hvor vi som de eneste kan rådgive på et højt specialiseret niveau.

Vores størrelse gør, at vi typisk har et tæt forhold til vores klienter og sætter en ære i at vores klienter føler sig hjemme hos os. Jo bedre vi kender vores klienter og jo bedre de kender os, des bedre udgangspunkt har vi for at yde optimal rådgivning samt at vinde hver sag.

Dette gør Hasløv Stæhr Advokater til et anderledes advokatfirma at samarbejde med.

Hvorfor er Hasløv Stæhr Advokater medlem af InnoBYG?
Vi har valgt at være medlem af InnoBYG for derved at komme endnu tættere på bygge- og anlægsbranchens aktører samt at have optimale muligheder for at følge udviklingen i branchen.

Vi har været medlem af InnoBYG siden opstarten og har med stort udbytte deltaget i både arrangementer og debatter.

Det er vores håb, at vi kan hjælpe InnoBYGs medlemmer med generel byggejuridisk rådgivning samt at bistå i forbindelse med håndtering og løsning af tvister, som medlemmerne måtte blive inddraget i, herunder rets- og voldgiftssager.

Du kan læse mere om Hasløv Stæhr Advokater her.

For nærmere information samt rådgivning da kontakt advokat Per Setholm-Johansen eller advokat Michael Hasløv Stæhr.

Per Setholm-johansenMichael Hasløv Stæhr

 


Kommentarer