Vestsjællands Vinduer og Døre

Vestsjællands Vinduer og Døre

Vestsjællands Vinduer og Døre  er Månedens Medlem i marts 2015.

 

Vestsjællands Vinduer og Døre_logo 

 

Hvem er Vestsjællands Vinduer og Døre?
Vestsjællands Vinduer og Døre er din fagmand, når du handler døre og vinduer. Gennem  årene har vi arbejdet med flere forskellige vinduesproducenter og altid kun leveret  kvalitetsprodukter.  Vi ønsker at give kunden det absolut største udvalg og til særdeles gode priser.

Alle vores leverandører leverer DVC og CE mærkede vinduer/døre og i de flestes tilfælde også med 10 års garanti. Vi er selvfølgelig også medlem af Byg Garanti. Alt dette, så du kan være sikker på et godt produkt, leveret på korrekte vilkår og monteret ordenligt. 

Hos os køber du ikke kun et vindue. Vi rådgiver og vejleder gerne omkring type, form og kvalitet, så dit næste køb bliver en sikker og holdbar løsning, der matcher dig og dit hus bedst. Vores montører er faguddannede håndværkere, der sikrer dig en fagligt korrekt og veludført montage. Ligeledes rydder vi pænt op efter os. 

Niels Sørensen, der ejer og leder Vestsjællands Vinduer og Døre, har 35 års erfaring fra den danske byggebranche bl.a. fra Nordan Vinduer og P.C. Vinduer og Døre. Kvalitet er nøgleordet i virksomheden - det betaler sig altid bedst i længden.

Hvorfor er Vestsjællands Vinduer og Døre medlem af InnoBYG?
Vi ønsker at deltage i netværket og finde nye sparringspartnere.

Gode råd fra Vestsjællands Vinduer og Døre om energiforbedringer af boligen
Der er stort fokus på energibesparelser og hvordan man i hver enkelt husstand kan opnå denne. Fordi der er så mange, der tilbyder rådgivning, har det i nogle situationer skabt mere forvirring end rådgivning.

Vi syntes energivejleder uddannelse er en rigtig god løsning, den dækker langt de flestes behov for rådgivning.

For 70' huse er der jo ikke så mange muligheder, isolering på loft og vægge, varmeinstallation og vinduer/døre. Alternativt kræver det en så omfattende renovering, at det i de fleste tilfælde bedre betaler sig at rive ned og bygge et nyt hus.


Kommentarer