LOGIK & CO.

LOGIK & CO.

LOGIK & CO er Månedens Medlem i februar

Logik&co billede 3

Bæredygtigt byggeri til mange formål
LOGIK & CO. er en prisbelønnet, københavnsk entreprenørvirksomhed med fokus på godt håndværk, bæredygtighed og social ansvarlighed. Byggefirmaet LOGIK & CO. Er entreprenør med dybe rødder i klassiske håndværkstraditioner. Håndværkerne i LOGIK & CO. har mere end 30 års erfaring med at tænke bæredygtighed ind i alle elementer af byggeriet.

Vores firma er anerkendt for en respektfuld og behagelig dialog og omgangsform på byggepladsen - både over for samarbejdspartnere og internt. Byggeriets virksomheder har et stort uddannelsesansvar og derfor er vi kendt for at have mange lærlinge.

LOGIK & CO. har bl.a. modtaget Det Bæredygtige Element, Arbejdsmarkedsprisen fra Dansk Handicap Forbund og erhvervslivets ridderkors som rollemodel for byggebranchen.

Vi er medlem af InnoBYG, da netværket har fokus på bæredygtigt byggeri. For LOGIK & CO. skal bæredygtigt byggeri altid gavne bymiljøet, kunder, beboere og brugere samt naturligvis også de håndværkere, der bygger. Derfor bidrager vi til dialogen i de relevante faglige forum.

Logik&co billede 1

LOGIK & CO. bygger bæredygtigt for alle - ikke kun eliten
Rigtigt bæredygtigt byggeri er lokalt håndværk, fremstillet af bygningsarbejdere, der udfører kvalitetsbyggeri i dit lokalområde. For meget moderne byggeri er baseret på teknologiske løsninger, avancerede byggeteknikker og økonomisk kostbare metoder. Derved bliver bæredygtigt byggeri i høj grad forbeholdt eliten og kommer ikke almindelige mennesker til gode.

For LOGIK & CO. handler bæredygtigt byggeri om at bygge gode boliger og bymiljøer, som fungerer socialt og består i lang tid. Bæredygtighed handler om at renovere og bygge sunde, enkle huse til borgerne i København, så vi forbruger mindst muligt af jordens begrænsede ressourcer. Vi skal nedsætte transporttid for håndværkerne og materialerne for at bygge en bæredygtig by med plads til pædagogen, håndværkeren, sekretæren og alle de almindelige borgere.

Bæredygtighed handler om mennesker og social forandring
LOGIK & CO. vil derfor aktivt udvikle en ny håndværkerkultur, der fokuserer på kvalitetsbyggeri. Enkelt, bæredygtigt og til alle. LOGIK & CO. bidrager med vores hænder, vores faglige færdigheder og ud fra en grundlæggende viden om godt håndværk. Bæredygtigt byggeri skal nemlig tænke ud af boksen, men altid have fødderne dybt plantet i de gode håndværkstraditioner.

En bæredygtig tankegang kan ikke kun gælde i vores eget kvarter, men skal også gavne de store dele af jordens befolkning, der er med til at betale for vores velfærd og velstand. Vi kan ikke selv bo sundt og i balance, hvis vores byggeri påvirker og ødelægger miljø, arbejdsforhold og ressourcer i andre dele af verden. Folk, der bor enkelt, småt og minimalt er ofte bedre til at passe på deres lokale miljø og bevidst udvikle konstruktive, bæredygtige løsninger.

For LOGIK & CO. er bæredygtighed også sorte tal på bundlinjen og en sund økonomi. På den måde skaber vi bæredygtige arbejdspladser, der handler om, at dele arbejdet i fællesskab. Både når vi har for meget og for lidt.

LOGIK & CO. vil også i fremtiden gøre en markant forskel for byen, når vi bygger den om. Det er bæredygtigt håndværk for os.

Logik&co billede 2


Kommentarer