Sustain Solutions

Sustain Solutions

SustainSolutions er Månedens Medlem i november 

Energirenovering - Vi står for projektet fra start til slut
SustainSolutions tilbyder energirenoveringer i én samlet løsning indenfor: Ventilation, solceller, belysning og varme. SustainSolutions kan i samarbejde med PKA Pension tilbyde at finansiere energirenoveringer og garantere energibesparelser. Vi vil stå for din energirenovering fra start til slut og tager det fulde ansvar for, at det ønskede mål bliver opfyldt. SustainSolutions tilbyder energirenoveringer til institutioner, boligforeninger og erhvervsejendomme.

Vi arbejder for et grønt og bæredygtigt miljø, et sundt indeklima og økonomisk bæredygtige energirenoveringer. Vi ønsker grundlæggende at ændre praksis på markedet til, at leverandøren i højere grad tager et langsigtet ansvar for løsningen.

Læs mere om os her

Nye standarder for energivenlig ventilation
SustainSolutions er en virksomhed med en innovativ tilgang til energirenovering og deltager således i flere udviklings- og forskningsprojekter.

Vi er i fuld gang med projekterne "Decentral Komfort" og "Spiral Flow". Decentral Komfort startede tilbage i 2011, hvor der var et ønske om at udvikle en ventilationsenhed med følgende kriterier: Ingen kanaler, nem at installere, lavt energiforbrug, høj varmegenvindingen, kosteffektiv og designmæssig flot. Decentral Komfort er i den sidste udviklingsfase og resultatet "BREATHE 55" vil blive lanceret på Building Green messen, som finder sted 2. og 3. november i Forum.

Hvorfor er vi medlem af InnoBYG?
Vi har en ambition om at være stærkt forankret i forskning og udvikling. Vi er derfor medlem af InnoBYG for at få adgang til den nyeste viden indenfor især indeklima og energi, men ligeså meget for at gå i dialog og debat med andre aktører i branchen, heriblandt forskere. Det gør vi for at blive klogere på de nyeste tendenser, men også med et håb om at vi kan præge, hvilken vej forskningen og udviklingen skal gå.

Sundt indeklima på dagsordenen
Vi mener at indeklimaet i eksisterende boliger skal opgraderes. Vi har fokus på parameteren luftkvalitet i form af ventilation og vil gerne hjælpe de boligforeninger, skoler eller lignende der har et behov for øget ventilation. Er der ikke økonomi til at investere i ventilationen er vi også behjælpelige med at finansiere løsningen for dem.

Vi mener, at der i fremtiden skal være mindst ligeså stort fokus på indeklimaet som der har været på energien. Da det ud fra et samfundsøkonomisk perspektiv giver rigtig god mening, men især fordi vi alle har ret til et sundt indeklima, der ikke gør os syge.




Kommentarer