Gå-hjem møde om solceller 5. december 2012

Gå-hjem møde om solceller 5. december 2012

Her kan du se billeder fra årets sidste gå-hjem møde i 2012. Mødet handlede om solceller og blev holdt i samarbejde med GI og VE-Net.

Du kan også se præsentationerne fra oplægsholderne her.

 

Lars Axelsen
Lars Axelsen, Direktør i GI, bød deltagerne velkomne til huset og fortalte kort om GI's arbejde og om renoveringen af bygningen mødet blev afholdt i.

Charlotte
Herefter tog InnoBYGs Ntværksleder, Charlotte Darre, over og gav en kort introduktion til InnoBYG og til dagens arrangement.

Mads Skov Lehman
Fra Albertslund Kommune var det Mads Skov Lehman, som fortalte om konkrete erfaringer fra kommunen i forhold til lokalplaner, planforhold og dispensationer.

Zacharias Madsen
Zacharias Madsen, fra Agenda Center Albertslund fulgte op med kommunens erfaringer med at holde borgermøder, udarbejde solcellemanual mv.

Signe Anvorskov Krag
Signe Anvorskov Krag stillede op for Gaia Solar, med et oplæg om  hvad bygningsejerne skal være opmærksomme på. Som formand for Solcelleforeningen blev Signe dog opfordret til at lægge ud med seneste nyt fra den politiske verden, og de nye solcelleregler og deres betydning.

Ellen Kathrine Hansen
Ellen Kathrine Hansen holdt dagens sidste oplæg på vegne af Arkitektforeningen, under overskriften "Solceller og arkitektur".

Spørgsmål fra deltagerne
Vanen tro, var der god debat mellem deltagerne, som i høj grad bidrog med gode spørgsmål til oplægsholderne og med input fra deres hverdag i solcellebranchen.

Efter oplæggene var der julehygge med æbleskiver og gløg og mulighed for at følge op på dagens oplæg og input.