Invitation

3 x TRÆ - Træ og Tektonik

  • -

  • Webinar via Zoom

I en tid, hvor den grønne omstilling og bæredygtighed er på den politiske dagsorden som aldrig før, og hvor alle brancher forventes at byde seriøst ind med løsninger, er der potentielt konkurrencefordele at hente for virksomheder, der arbejder innovativt, fx med at bygge i træ. 

Arkitektskolen Aarhus, Ingeniørhøjskolen v. Aarhus Universitet og VIA University College har alle uddannelser der retter sig mod træbyggeri da træ som byggemateriale er stadigt 
et varmt emne.

Tre morgenwebinarer tager udgangspunkt i de tre uddannelsessteders oplevelser af, hvad der rører sig i træbyggeriet herhjemme, men også i udlandet.

Webinarerne er lavet i samarbejde med InnoBYG, Innovationsnetværket for Bæredygtigt Byggeri. 

Tilmeld dig ét eller flere af webinarerne og bliv inspireret af cases og få ny viden.  

Træ og Tektonik (foregår på engelsk)
Webinaret ”Træ & tektonik” tager udgangspunkt i relationen mellem tektonik, materialitet og arkitektur i forhold til træ som byggemateriale. Boris Peter, der er ingeniør hos Knippers Helbig, Stuttgart, vil tale om firmaets erfaringer med opførelse af træbyggeri. Han vil fokusere er på samlingsprincipper, detaljen og træets egenskaber og hvilke fordele og udfordringer Knippers Helbig ser indenfor træbyggeriet i dag og i fremtiden.

Matthew Wells er grundlægger af firmaet Techniker Consulting Engineers, der er baseret i England, og vil bidrage med en spekulativ vinkel på træbyggeriet. Både historisk forankret, men også hvordan vi kan bruge træ fremadrettet med fokus på detaljering og tektonik.

Se program for alle 3 morgenwebinarer

Tilmeld dig her

Se præsentationer fra webinaret herunder

Boris Peter

Matthew Wells

 

Praktisk info
3 x TRÆ afholdes som webinarer via Zoom. Ved tilmelding kan du vælge hvilke webinarer du ønsker at deltage i. Det er gratis at deltage, men husk at melde fra, hvis du bliver forhindret i at deltage.