Invitation

Build 4.0 Konference - Når teknologi og digitalisering virker

  • -

  • Teknologisk Institut, Gregersensvej, Taastrup - indgang 1 samt online

Den 11. november 2020, inviterer InnoBYG og Teknologisk Institut til konference om implementering og værdiskabelse med ny teknologi i bygge– og anlægsbranchen, under overskriften ”Når teknologi og digitalisering virker”.

I 2017 introducerede vi begrebet Build 4.0. Siden da har en række virksomheder i byggebranchen arbejdet på at implementere nye løsninger, skabe plads til udvikling og ikke mindst, oplevet den værdiskabelse, som investeringen er. Og derfor er det tid til en opdatering på, hvordan det står til med Build 4.0 i bygge- og anlægsbranchen.

Teknologien og den digitale omstilling er kommet for at blive – også i byggebranchen. Bliv inspireret, få ny viden og oplev, hvordan andre virksomheder har formået at skabe værdi i den nye verden og med de nye værktøjer.

På denne konference kan I møde en række virksomheder, som har forstået og formået at få succes med en digital omstilling – eller som er i gang med omstillingen og kan se frem til at høste frugterne af implementeringen. Du kan også møde dem der sætter barren for Danmark og dem som støtter omstillingen økonomisk.

På konferencen får du inspiration til at blive en del af en digital omstilling, som på sigt kan gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig og som nu og her, kan vise jer en række gode eksempler og spændende løsninger.

Konferencen er for alle byggeriets aktører som er interesserede i emnet. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Se slides fra de forskellige indlægsholdere nedenfor. 

Lise Aaen Kobberholm, Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen

Julie Bender Trads, Teknologisk Institut

David Fink, Henning Larsen Architects

Christian Thuesen, DTU Management

Nina Fromm, HD Lab

Andreas Foldager, Dalux

Michael Ørsted, Københavns Ejendomme

Mads Thimmer, InnovationLab - kontakt Mads (mads@ilab.dk) for præsentation

 

Om arrangementet
Konferencen afholdes fra kl. 09.30-13.15. Det er muligt at deltage med fysisk fremmøde (begrænset deltagerantal) samt online. Deltager du fysisk beder vi dig møde frem mellem kl. 9.00 og 9.25, på adressen Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, indgang 1, konferencesalen. Deltager du online fremsender vi et link til deltagelse dagen før eventet.

Tilmeldingsfrist er den 10. november 2020 kl. 10, hvilket også er afmeldingsfristen. Husk at melde afbud hvis du bliver
forhindret, vi forbeholder os ret til at fakturere et no-show-gebyr på kr. 300. 

Tilmeld dig her

Se programmet her  (OBS opdateret pr. 21. oktober 2020 - og tilpasset nyeste retningslinjer)

Konferencen er ikke påvirket af, at forsamlingsforbuddet sænkes fra 50 til 10 personer, da vi følger retningslinjer for konferencer*.
Vi kan derfor gennemføre konferencen med det deltagerantal, der er tilladt i vores konferencesal, max 50 personer.

Deltager du online, fremsender vi et link til eventet forud for afholdelse.

*Forbuddet mod at forsamles flere end 50 personer på samme sted samtidig gælder fx heller ikke lokaler, lokaliteter og arrangementer, begivenheder, aktiviteter e.l., hvor kunder, besøgende eller deltagere i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, biograflærred, bane eller lignende. Også her gælder der et maksimum på 500 personer til stede samtidig.” (coronasmitte.dk)