Kom med InnoBYG til Building Green

Building Green 2017 - København

 • -

 • Forum, Julius Thomsens Plads

For 7. år var InnoBYG med som VIP-partner, da Building Green blev afholdt i Forum i København. Vi arrangerede 2 VIP-discussions, uddelte prisen Det Bæredygtige Element og faciliterede matchmaking med en ny app, Mingla. 

Se reportage fra messen set med InnoBYG-øjne her


Om vores 2 VIP discussions

1. november kl. 9.30-10.30 
Build 4.0 – Teknologi, digitalisering og bæredygtighed
Nye teknologier, innovation og digitalisering er blot nogle af de parametre, som nutidens- og fremtidens bæredygtige byer og bygninger skal forholde sig til. Vi introducerer begrebet Build 4.0, og tuner ind på byggebranchen med højaktuelle temaer som fx robotter, droner, smart cities, big data, VDC og spørgsmålet om, hvordan denne fagre nye verden kan understøtte de bæredygtige målsætninger, forretningsudvikling og hvordan vi forener teknologi med bæredygtighed. InnoBYG og BLOXHUB åbner for debatten om emnet og vi får besøg af nogle af de aktører, som arbejder med at implementere nye teknologier på bæredygtig vis i bygge- og anlægsbranchen.

Panelet består af:

 • Anders Bundsgaard, CEO, Odico
 • Torben Klitgaard, Director, BLOXHUB
 • Kasper Guldager, Senior Partner 3XN, Director GXN
 • Mette Glavind, direktør, Byggeri & Anlæg, Teknologisk Institut
 • Morten Alsdorf, Head of VDC – NCC Building
 • Torben Dalgaard, CEO, Dalux

Moderator for paneldebatten er Michael H. Nielsen, Direktør i Dansk Byggeri samt Styregruppeformand i InnoBYG

VIP discussion 2. november kl. 11.00-12.00 
Højhuse bygget af træ
Træ kan være et bæredygtigt valg blandt byggebranchens parter, når der skal bygges højhuse i Danmark. Men vejen mod at gøre træ til et ligeså naturligt valg som fx beton, er kun lige begyndt. På denne VIP discussion tager vi muligheder og udfordringer under kærlig behandling og forsøger at finde svaret på, hvad der skal til for, at den danske byggebranche også ser træ som et anvendeligt materiale, når der skal bygges i højden. Mød nogle af trendsætterne inden for området og deltag i den efterfølgende debat. 

Panelet består af:

 • Finn Larsen, Senior Engineer, Fire and Saftey, Rambøll
 • Lone Wiggers, Partner, Arkitekt maa, C.F. Møller
 • Martin Manthorpe, direktør for Strategi og Udvikling, NCC Danmark
 • Morten Bøgedal, Fagkoordinator for Byggemyndigheden i København, Københavns Kommune
 • Peder Fynholm, netværksgruppeleder i InnoBYG og teamleder på Teknologisk Institut
 • Rolf Andersson, byggedirektør, KAB

Moderator for paneldebatten er Grith Bech-Nielsen, Netværksleder i InnoBYG og sektionsleder på Teknologisk Institut


Om Det Bæredygtige Element

Sammen med Building Green uddelte vi igen i år to priser til Det Bæredygtige Element på Building Green i Forum. En personpris til en ildsjæl, som har medvirket til at fremme bæredygtigheden i byggeriet, og en produktpris til en udstiller ved Building Green, som har et produkt, der har gjort byggeriet mere bæredygtigt. 

Se vinderne i 2017 her - artikel i Licitationen

Priserne blev overrakt den 1. november kl. 13, fra Main Stage. 


Matchmaking med ny app - Mingla

De sidste 5 år har vi, sammen med Building Green, faciliteret matchmaking på Building Green under navnet Green Connections. Det gør vi også i år - men konceptet er ændret, så vi nu stiller en app til rådighed - Mingla.

I år inviterer Building Green og InnoBYG inden for til et åbent netværksområde, Green Connections, for besøgende og udstillerne på Building Green. Ønsker du at booke netværksmøder med potentielle samarbejdspartnere og kunder, udveksle idéer og erfaringer eller videreudvikle din virksomhed, så download Mingla og opret en profil – det er nemt og gratis!

Mingla er den nye matchmakingplatform, som kan hjælpe dig med at holde B2B møder på Building Green. Med Mingla vælger du selv hvilke profiler du vil mødes med og appen holder styr på dine matches som du kan kontakte via appen og aftale et møde med i vores netværksområde.

Din Minglaprofil oprettes ved at koble til en allerede eksisterende LinkedIn-, Facebook- eller Twitterprofil. Appen kan hentes via iTunes Store eller Google Play.

Sådan gør du:
Når du har oprettet din profil, kan du vælge "rediger profil" under profilikonet nederst i appen og lave en kort beskrivelse af dig selv. Under kategorier kan du også vælge Building Green som event du vil deltage i. Du er nu klar til at matchmake under M i menuen nederst.

Swipe til højre - Vis din interesse for en profil ved at swipe til højre.Hvis I matcher, kan I aftale et møde via ”Match-samtalerne”.

Swipe til venstre - Er en profil ikke relevant for dit felt eller virksomhed, skal du blot swipe til venstre for at kigge videre.

Matches – hvis du og en anden profil begge vælger hinanden som interessante for et møde, så får I mulighed for at starte en chat med hinanden og kan aftale at mødes, fx i vores netværksområde.

Netværksområdet - Uanset om du søger nye samarbejdspartnere, kunder eller et sted at udvikle idéer og udveksle erfaringer, så kan du møde de rigtige på Building Green Connections! Hold dine møder på netværksområdet over for hovedindgangen i Forum.

Har du spørgsmål til Green Connections er du velkommen til at kontakte Building Green på +45 2230 4406 eller besøge InnoBYG i stand nr. 125. Har du spørgsmål til Mingla eller ønsker selv at bruge Mingla til et event, kontakt Mads Keilberg Johansen, Holm Kommunikation, mkj@holm.dk