Den digitale byggeplads - vol. 2

Den digitale byggeplads - vol. 2

  • -

  • Næstved - nærmere lokation opdateres

  • Afholdes i RessourceCity, Maglemølle 31, 4700 Næstved

Få inspiration og konkrete erfaringer fra den digitale byggeplads

Brugen af digitale værktøjer har ramt de fleste brancher. Også bygge- og anlægsbranchen mærker de digitale vinde og flere og flere virksomheder gør brug af forskellige digitale værktøjer til at styre både byggeplads og forretning.

Innovationsnetværket Femern Bælt sætter nu fokus på den digitale byggeplads i samarbejde med BASIT, Dansk Byggeri og InnoBYG.

For hvordan kan digitale løsninger gøre en forskel, hvordan vælger man de rigtige værktøjer, og hvilke forventning har bygherre og samarbejdspartnere til din virksomheds digitale evner?

På to gå hjem-sessioner, den 11. oktober og 29. november, kan du høre om henholdsvis den digitale byggeplads og den digitale byggeproces. Mød bygherre og få inspiration fra de gode cases, så din virksomhed kan udvide sine digitale kompetencer.

Om arrangementet den 29. november
Den 29. november handler det om de gode cases. Mød en række mindre entreprenørvirksomheder, som arbejder digitalt og har implementeret værktøjer, hvor effekten ses på bundlinjen. Dette event er desuden en del af FutureWeek.dk. Næstved Erhverv og Ressource City er medarrangører af Den digitale byggeplads vol. 2.

Husk også, at du kan få de digitale værktøjer i hånden og møde en række spændende IT-leverandører, når Dansk Byggeris IT-messe 2018 afholdes den 6.-7. februar 2018 i hhv. Taastrup og Aarhus.

Program

14.00      Velkommen
              v/ Peter Ferring, Erhvervskonsulent, Næstved Erhverv

14.05      Kort om Ressource City
              v/Projektleder Michael Elgaard

14:10      IT-værktøjer i byggebranchen
              – konkrete eksempler, gode råd og intro til cases
              v/ Martin Profit Jakobsen, BASIT

              CASE: Troels Jørgensen
              v/Direktør Mia Frederiksen

              CASE: Næstved Gulve
              v/BASIT konsulent Martin Joost

15:30      Tid til spørgsmål i forhold til digitalisering

15:55      Tak for i dag

Se præsentation fra dagen her (PDF, alle oplæg samlet)

Download programmet her

Praktisk information

Det er muligt kun at deltage i en af sessionerne, men sessionerne er tænkt som en samlet pakke, som afsluttes med muligheden for at deltage i IT-messen i februar 2018, hvor der er fokus på værktøjerne.

Målgruppen er SMV'er, primært entreprenører og projektledere, som har interesse i at implementere digitale værktøjer i deres forretning, men mangler inspiration og konkrete erfaringer med processen. Men sessionerne er åbne for alle der har interesse i emnet.

Det er gratis at deltage i de to sessioner og medlemmer af Dansk Byggeri deltager desuden gratis i IT-messen. Såfremt du deltager i begge sessioner af Den digitale byggeplads, kan du også deltage i Dansk Byggeris IT-messe uden beregning (spar kr. 500,-) OBS: no-show fee er kr. 500,-, så husk at melde fra hvis er tilmeldt og du ikke deltager alligevel. Tilmeldingsfrist for vol. 2 er den 27. november.

Tilmelding
Den digitale byggeplads vol. 1 og vol. 2 (Lukket for tilmelding, da events er afholdt)
Dansk Byggeris IT-messe

Arrangementerne afholdes den 11. oktober på Teknologisk Institut i Taastrup og den 29. november i Ressource City. Begge sessioner starter kl. 14 og slutter kl. 16.