Invitation

Den fremtidssikrede byggeplads

  • -

  • Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Konferencen er desværre aflyst!

 

OM KONFERENCEN
Flere og flere bygherrer stiller i dag krav til bæredygtighed og implementering af ny teknologi i byggeprocessen. Samtidig er konkurrencen fra udlandet stor og det øger behovet for at nytænke brugen af ressourcer og styrke produktiviteten i hele værdikæden både i forhold til etablering og drift af byggepladsen.

På konferencen stiller vi skarpt på, hvordan entreprenøren i praksis, kan skabe mere bæredygtige og optimerede byggepladser samt processer - og leve op til de øgede krav fra bygherre og den globale konkurrence - ved hjælp af både teknologi og ressourceoptimering. Vi ser på de muligheder og løsninger der findes i dag og får indblik i, hvilke krav både offentlige og private bygherrer stiller samt et praktisk indblik i en af tidens helt store trends – cirkulær økonomi.

Som deltager på konferencen vil du, gennem ”best practice” eksempler og konkrete cases, få et større indblik og en mere håndgribelig og direkte brugbar viden på området.

Mød blandt andre: Rambøll • MT Højgaard • NCC • Oslo Kommune • Aarhus Kommune • PensionDanmark • VHGB • Lund & Staun • Teknologisk Institut • Bygkontrol

FÅ INNOBYG MEDLEMSRABAT
InnoBYG er partner på messen og tilbyder derfor vores medlemmer en rabatkode, som giver 20 % rabat på deltagelse på konferencen. Rabatkoden er InnoBYG20 - vær opmærksom på, at der skelnes mellem store og små bogstaver og at vi tjekker, at kun InnoBYG medlemmer anvender rabatkoden.

Praktiske oplysninger:

AFHOLDELSESDATO OG -STED
Konferencen Den fremtidssikrede byggeplads afholdes den 8. maj 2018 i Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø, telefon 35 27 15 00.

TRANSPORT & PARKERING
Insight Events fralægger sig ansvaret for parkering i forbindelse med arrangementet. Rejser du med offentlig transport, ligger Nordhavn Station og buslinje 3A i umiddelbar nærhed af Charlottehaven.

KONFERENCEPRIS Alle priser er i danske kroner og ekskl. moms.

Tilmelding senest 23. marts 2018 - pris kr. 4.995,-
Tilmelding senest 20. april 2018 - pris kr.  5.995,-
Tilmelding efter 20. april 2018 - pris kr. 6.495,-

Prisen inkluderer kaffe/te, frugt og frokost samt uddybende dokumentation fra de forskellige talere. Faktura og bekræftelse på din tilmelding vil blive fremsendt ved tilmelding.

TILMELDING
Konferencen er desværre aflyst

AFBESTILLING
Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen, betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du også mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.