Invitation

Digitale bygningsrelaterede værktøjer

  • -

  • IDA mødecenter, Kalvebod Brygge 31 – 33, 1780 København V

De mange digitale værktøjer der findes kan give vigtig information om aspekter, der kan lette den byggetekniske arbejdsgang. Bliv introduceret til bl.a. dingeo.dk, om mange nyttige boligfakta samt hvordan CAD-tegninger kan kobles til Energirammeberegning.

Der findes et utal af beregningsprogrammer, der kan hjælpe med byggerelaterede ting. En del af disse er programmer, der skal installeres på en PC, men der findes efterhånden også en del online programmer, der kan hjælpe både med beregninger, men også med nyttig viden om det byggeprojekt, man beskæftiger sig med.

Der vil på dette gå-hjem-møde være en kort introduktion om digitale værktøjer og deres anvendelsesmuligheder, samt oplæg til diskussion omkring muligheder og begrænsninger, der tages i dagens afsluttende diskussionsrunde.

Du vil endvidere kunne høre om de mange muligheder med digitale værktøjer udarbejdet af Kort- og matrikelstyrelsen (https://skraafoto.kortforsyningen.dk) samt om hjemmesiden www.dingeo.dk.

Samspillet fra CAD-tegninger over Energirammeberegninger til myndighedsgodkendelse er en proces, der ofte kræver en del tid at udføre. Hør om mulighederne med programmet Rockwool Energy Design og dets integration med BIM og Revit.

Programmerne og deres muligheder vil demonstreret og der er efterfølgende diskussion om muligheder og begrænsninger.

Fuldt program følger.

Arrangør: IDA og InnoBYG

Læs mere og tilmeld dig her

Mødet er #1 ud af 3 regionale møder, som InnoBYG og IDA arrangerer sammen.