InnoBYG til Ecobuild og Resource i London

InnoBYG til Ecobuild og Resource i London

  • -

  • ExCeL London Exhibition and Conference Centre

  • One Western Gateway, Royal Victoria Dock, 1. Western Gateway, London, E16 1XL. DLR station: Custom House.

London

Tag med InnoBYG til Ecobuild og Resource i London
InnoBYG inviterer dig til at mødes med andre danske deltagere på Ecobuild, som er Europas største messe med fokus på bæredygtigt byggeri samt Resource, som er en kongres og udstilling, der handler om cirkulær økonomi og som afvikles sideløbende med EcoBuild. På messerne er der udstillinger fra virksomheder og brancheorganisationer, samt et væld af seminarer, konferenceoplæg og workshops.

Med over 40.000 besøgende på tre dage, kan Ecobuild og Resource være uoverskuelige at besøge - særligt hvis man kommer alene. Derfor inviterer InnoBYG alle fra den danske byggebranche til et netværksarrangement på messernes anden dag, onsdag den 4. marts 2015. Vi mødes og besøger stande og seminar sammen, samt spiser netværksfrokost. Der er også mulighed for at deltage i faciliteret, international matchmaking. 

Hvad får du?
Netværksmulighed med andre interesserede danskere fra InnoBYGs netværk.

Et program med holdepunkter i løbet af dagen, så du når omkring hele messen og har mulighed for at udveksle indtryk fra messen med andre danske deltagere.

Mulighed for at deltage i faciliteret matchmaking eller tid på egen hånd til at besøge messens udstillinger og seminarer.

Mulighed for at spise aftensmad sammen med InnoBYGs Anne-Mette Manelius og andre danske deltagere.

Hvad skal du selv huske?
Book en flybillet, der bedst passer til din kalender og behov - du kan komme frem og tilbage på én dag. Beregn 60-90 minutters transport fra lufthavnen til messecenteret fra byens lufthavne.

Tilmeld dig 'speed dating' Netværksarrangementet om Bæredygtigt byggeri. Netværksarrange­mentet er arrangeret af Enterprise Europe som også organiserer de populære speed dating på Building Green.

For mere information om matchmaking kontakt venligst Julie Ringgaard Jensen på jrj@ndeu.dk eller tlf. 4070 1538 eller tilmeld dig her

Program
Vi har plukket i det omfattende program på Ecobuild og Resource og har udvalgt følgende til et program for onsdag den 4. marts 2015.

Kl.10-11
Kommer du tidligt, så gå direkte til Resource. Pick-up Kl. 10:30 i Resource indgangen

Kl. 11-12:30
Hands-on workshop med The Great Recovery: Bliv klogere på the Great Recovery Projektet og på elektronikprodukter, hvad de består af, hvor lette de er at reparere, og hvordan de kan genbruges.

Andre ressource-workshops kan ses her

Kl. 12:30-13:45 
Frokost og netværk

Kl. 14-16
Matchmaking med dine prebookede møder - husk at booke hjemmefra. Eller besøg på Ecobuild Messen på egen hånd.

Kl.16:15-17:45
Seminar  - InnoBYG lytter til : Towards a photosynthetic architecture: The role of bio-based materials in the built environment.

Du kan vælge andre seminarer her

Kl. 18:00
Tak for i dag - eller tag med ud at spise (egenbetaling)

Praktiske oplysninger
Arrangementet er for dig, som gerne vil til Ecobuild (eller allerede skal afsted) og gerne vil mødes og opleve messen samt netværk med andre danskere.

InnoBYG kommer dagen før - InnoBYGs Anne-Mette Manelius kommer den 3. marts og har booket hotel i mellemklassen på Ibis Styles London. Det tager 30 minutter med offentlig transport at komme til messecenteret Excel London.

Det er gratis at være med, frokost og aftensmad er for egen regning. Det samme gælder din rejse og overnatning, som du også selv står for at arrangere.

Hvis dit fly afgår lige så sent som InnoBYGs (21:05), så tag med ud at spise en bid mad og evaluer dagen over en pint.

Ecobuild og Resource afholdes i øst-Londons Excel Centre, Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway, London E16 1XL. DLR station: Custom House.

Læs mere om Ecobuild og Resource

Tilmelding

Vil du mødes med InnoBYG på EcoBuild og Resource, så send en mail til Anne-Mette Manelius, amm@teknologisk.dk med navn, e-mail og telefonnummer på dem du tilmelder.