Invitation

Konference om 3D print i byggeriet

  • -

  • Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, indgang 1, konferencesalen

3D-betonprint er ved at være en realitet i byggebranchen. 3D-printede byggerier i blandt andet Kina, USA, Holland, Frankrig og Italien vidner om, at teknologien allerede anvendes - om end det stadig er i forbindelse med demonstrationsbyggerier.

I Danmark er vi også godt med. Fx har den danske virksomhed 3D Printhuset stået bag Europas første 3D-printede bygning ”The BOD”, som er opført i Københavns Nordhavn. 

OM KONFERENCEN
På konferencen sætter Teknologisk Institut, InnoBYG og 3DUp Knowledge Network fokus på den seneste udvikling inden for 3D-betonprint til byggebranchen og på de muligheder og udfordringer, teknologien byder på.

Med indlæg fra førende internationale eksperter fra Holland, Schweitz og Frankrig, som fortæller om deres seneste projekter, lægger vi op til en interessant diskussion om, hvordan vi kan anvende den nye teknologi i fremtidens byggeri.

PRAKTISK INFORMATION
Konferencen afholdes den 29. november 2018 fra kl. 09.00-17.00 på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, indgang 1, Konferencesalen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Husk at melde fra hvis du bliver forhindret i at deltage, vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show gebyr på kr. 500,- 

TILMELD DIG HER 

SE PROGRAM (vi forbeholder os ret til ændringer)

IDA er samarbejdspartner på konferencen.