Seminar med Innovationscentrene

Seminar med Innovationscentrene

  • -

  • Teknologisk Institut i Taastrup, Konferencesalen bygning 1

  • Gregersensvej 1, 2630 Taastrup

Arrangementet er desværre aflyst!

 

Den 18. januar inviterer InnoBYG i samarbejde med Udenrigsministeriet og Teknologisk Institut, til dialogmøde med innovationscentrene under overskriften:

Muligheder for dansk bæredygtigt byggeri i samspil med internationale "hot spots"

Danske virksomheder orienterer sig mere end nogensinde tidligere mod de internationale vækstområder. Innovationscentrene, ICDK skal lette virksomheders adgang til viden og samarbejde i den resterende del af verden, som et afgørende bidrag til dansk vækst.

Centrene i Silicon Valley, München, Shanghai og Hong Kong er etableret af og drives i et tæt samarbejde med Eksportrådet i Udenrigsministeriet. Teknologisk Institut yder som GTS institut teknologisk service til danske virksomheder i det internationale samarbejde - fra Idé via FoU til test og dokumentation.

Teknologisk Institut inviterer virksomheder, brancheorganisationer, GTS m.fl. til dialogmøde med innovationscentrene. På seminaret informerer de 4 Innovationscentre (München, Silicon Valley, Shanghai, Hong Kong) om deres aktiviteter med fokus på energieffektivt og bæredygtigt byggeri, som udgangspunkt for en uformel dialog med deltagerne.

Dialogmødet er arrangeret i et samarbejde mellem Udenrigsministeriet, InnoBYG og Teknologisk Institut.

Mødet foregår på Teknologisk Institut, Gregersensvej, 2630 Taastrup, Konferencesalen, Indgang 1.

Læs mere og tilmeld