Studietur til Norge

- Store trækonstruktioner, fleretagers træhuse og fremtidens byggeri

Studietur til Norge - Store trækonstruktioner, fleretagers træhuse og fremtidens byggeri

  • -

InnoBYG har, i samarbejde med TRETORGET, arrangeret en studietur til Norge med mulighed for at se store trækonstruktioner og høre om fremtidens
fleretagers træhusbyggerier i Norge. 

Der vil være  besøg i den nye terminal bygning i OSL Gardermoen og en tur til Vikingskipet i Hamar. 

Vi vil besøge Moelven Limtre og høre om nye store byggeprojekter herunder Mjøtårnet, et 18 etagers træhusbyggeri, som forventes åbnet i december 2018.

Endelig vil der være et kort besøg på byggepladsen Moelven Park, hvor montering af modulbyggeri påbegyndes ved udgangen af februar 2017. 

På dag 2 vil det mulighed for at deltage i konferencen: Grønt Byggskifte

 

DET PRAKTISKE

Dato og sted: 27. og 28. Marts, Oslo, Norge

Transport: Deltagerne arrangerer selv transport til og fra Oslo. Der er 2 flyafgange mandag morgen (SAS og Norwegian) som ankommer ca. kl. 8.30 til Oslo.

Overnatning: Arrangørerne bor på Thon Hotell Oslo Airport, men der er fri indkvartering og man skal selv booke hotel. Mulighed for fælles spisning om aftenen.

Pris: Det er gratis at deltage i studieturen,  men deltagerne afholder selv udgifter til transport og evt. overnatning og deltagelse på Grønt Byggskifte

Tilmelding: Send en mail til acha@teknologisk.dk, oplys navn og virksomhed på dem du tilmelder og hvor vidt I deltager i både studieturen og Grønt Byggskifte eller kun en af delene.

Se program og invitation her (PDF)