TÆT PÅ event

TÆT PÅ ny teknologi - Region Sjælland

  • -

  • Erhvervsakademi Sjælland, Femøvej 3, 4700 Næstved

AFLYST

I efteråret 2018 går InnoBYG, Dansk Byggeri, Bat-Kartellet, Arkitektskolen i Aarhus, TEKNIQ Og BASIT TÆT PÅ nye teknologier, TÆT PÅ procesoptimering og produktion - og så går vi TÆT PÅ virksomhederne og på praksis. I Region Sjælland afholdes eventet i samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland.

På fem arrangementer - et i hver region i Danmark - sætter vi fokus på mulighederne med ny teknologi. Med os har vi en række frontløbere i branchen, som anvender ny teknologi i design/projektering, planlægning, procesoptimering og produktion/udførelse samt drift.

Med TÆT PÅ ønsker vi at inspirere bygge-, anlægs- og installationsbranchen til at anvende nye teknologier og løsninger, hvor det giver mening i den enkeltes forretning, og vi ønsker at videndele om den praksisnære anvendelse, som allerede er i fuld gang i mange virksomheder inden for rammerne af Build 4.0 - byggeriets svar på Industri 4.0. 

Om TÆT PÅ 
De virksomheder du kan møde til TÆT PÅ er primært regionale virksomheder.

TÆT PÅ er bygget op omkring en udstilling, hvor deltagerne kan opleve forskellige bud på ny teknologi, fx styringsteknologi (drifts- og servicefasen), Virtual Reality, droner, BIM, robotter samt data og hvordan de anvendes.

Vi har også inviteret aktører til at give inspirationsoplæg, som viser, hvordan deres løsninger kan og vil understøtte den teknologiske udvikling i bygge-, anlægs- og installationsbranchen.

Det er gratis at deltage i TÆT PÅ arrangementet.

Tag din nøglemedarbejder, din kollega eller din chef med - og få inspiration til en hverdag med mulighederne i ny teknologi. 

PRAKTISK INFO
TÆT PÅ i Region Sjælland afholdes den 23. oktober 2018 fra kl. 13-17, hos Erhvervsakademi Sjælland, Femøvej 3, 4700 Næstved.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. Tilmeldingsfrist er den 19. oktober kl. 10.

Vi forbeholder os ret til at fakturere et no-show gebyr på kr. 500,- ved udeblivelse. Hvis man bliver forhindret på dagen er man velkommen til at sende en anden deltager afsted.

Målgruppen for seminarerne er hele bygge-, anlægs- og installationsbranchens værdikæde, herunder SMV’er, mellemledere og virksomhedsledere.

Programmerne er under udarbejdelse, men du kan allerede nu tilmelde dig i den region du ønsker at deltage i.

Vi afholder følgende TÆT PÅ arrangementer:
Region Hovedstaden, den 20. november 2018, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 3, indgang 3
Region Nordjylland, den 28. november 2018, hos UCN Teknologi, University College Nordjylland, Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV.

Arrangementet er desværre aflyst

Udstillerne arbejder inden for projektering, planlægning, udførelse og drift/vedligehold.

Foreløbig udstillerliste:

Best Green
Bygkontrol ConAid 
CN3
Dansk Drone Kompagni
EasyInspect
HD Lab
IOT Danmark 
Robot at Work 
Tvilum
UCN
WallMo A/S