Invitation

Temadag om bæredygtig renovering

  • -

  • Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C.

Arrangementet er desværre aflyst!

Den 28. november inviterer Teknologisk Institut og InnoBYG til temadag med fokus på ”Bæredygtig renovering”.

Byggebranchen står over for en række udfordringer, når det gælder ”bæredygtig renovering”. Alene definitionen af begrebet kan udfordre! På temadagen er fokus på 3 centrale dele af bæredygtighed: Økonomi, miljø og sociale faktorer.

Om formiddagen går vi i dybden med de tre vinkler og viser, hvordan de, hver især kan optimeres, uden at det går ud over helheden. Fx kan Industrialisering medvirke til en god økonomi, men vi skal ikke gå på kompromis med kvalitet og æstetik ligesom miljøet skal tilgodeses bl.a. ved energibesparelser, uden at det går ud over indeklima og komfort.

Eftermiddagens case er et spændende perspektiv på renovering af det bevaringsværdige Sallinghus fra 1945. Murede etagehuse fra 1940-59 udfordrer især den bæredygtige renovering, men der er i de senere år udviklet flere løsninger, som giver mulighed for at bevare – eller endda optimere – æstetikken, spare energi og optimere indeklima for en fornuftig pris.

Sidst på dagen præsenterer Teknologisk Instituts eksperter seneste nye viden og giver gode råd i en række korte oplæg, som kommer bredt omkring relevante emner ved renovering.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Se program

 

Arrangementet er desværre aflyst!