Dato sat for flere aktiviteter

Dato sat for flere aktiviteter

2011 er i fuld sving og vi har fået de første arrangementer i kalenderen. Sekretariatets PR-tur starter op med første stop i Odense den 26. januar, hvor vi holder et gå-hjem møde sammen med MiljøForum Fyn og Green Building Council-DK. Overskriften for mødet er "Bæredygtigt byggeri - hvordan får man viden? Læs mere

Der vil løbende blive tilføjet flere møder på turen, når vi har alle datoerne på plads. Læs i øvrigt også artiklen fra Licitationen om vores kommende PR-tur.

Gå-hjem møder
De første gå-hjem møder er også i kalenderen. Allerede den 8. februar holder vi det første møde med overskriften "Virksomhederne som "driver" af innovation i byggeriet", hvor Christian Thuesen fra DTU-Management og Jesper Salling Nielsen fra Quo Vadis holder oplæg fra kl. 14-16, på Teknologisk Institut i Taastrup. Læs mere

Den 9. marts sætter vi fokus på innovation, udfordringer og de gode idéer, når Ivar Moltke fra Teknologisk Institut og Mads Brøbech fra Apprehendo holder oplæg og workshop, hvor deltagene får mulighed for at afprøve en konkret teknik, Buzans Mindmap, som er et effektivt idégenereringsværktøj. Læs mere

Som den opmærksomme læser måske har bemærket, så ligger vores møder 2. uge i måneden, og planen er at vi holder et gå-hjem møde eller lignende hver måned. Vi håber I vil støtte op om møderne og har I idéer til emner eller vil I gerne selv stille med et oplæg, så hører vi meget gerne fra jer i sekretariatet.

Husk også vores konference den 23. marts - mere info om konferencen følger snart.


Kommentarer