Så er kalenderlyset tændt

Så er kalenderlyset tændt

Det er sjovt som det bliver december hvert år....og før man ved af det, så er det juleaften og nytårsaften og pludselig skriver vi 2012.

I InnoBYG har vi nået rigtig meget i år, og vi har haft en "første gang" inden for flere områder.

Vi har holdt vores gå-hjem møde for første gang, holdt vores forårskonference for første gang, deltaget på Building Green messen for første gang og ikke mindst hilst på mange af vores medlemmer for første gang.

Vi har også rundet nogle milepæle i netværket. Vi har fået over 200 medlemmer - 220 for at være helt præcis, vores LinkedIn gruppe har rundet 500 medlemmer - 517 i skrivende stund, men det tal ændrer sig hurtigt :)

Og så har vi i gangsat nye udviklingsaktiviteter, som også kan ses her på siden under overskriften Projekter initiereret af InnoBYG. Hvis du kender til projekter som mangler på listen, må du sige til, så tilføjer vi dem gerne.

Samlet set har 2011 været et fantastisk år set med vores øjne, og vi håber at det også gælder for vores medlemmer.

Vi håber også, at 2012 bliver året, hvor vi får lov at hilse på flere af jer for første gang - og selvfølgelig også, at vi får lov til at gense alle jer, som vi mødte i 2011.

Og så glæder vi os til at gøre flere ting for anden gang -Forårskonference den 18. april 2012, Building Green 2012 den 10. og 11. oktober 2012 og måske bliver der også flere "første gange" for nye spændende aktiviteter, som vi kan glæde os til i 2012.

Hvis du er gået glip af vores aktiviteter i 2011, så kan du finde både billeder og præsentationer fra flere af aktiviteterne her på siden under aktiviteter (nedenstående er blot et udvalg). Husk du skal bruge dit medlemslogin for at se præsentationer.

Se præsentationer fra gå hjem møde om strategiske samarbejder

Se præsentationerne fra efterårskonferencen

Hent præsentationer fra Solhuset

Se billeder fra Solhuset

Se billeder fra FN-Byen

Se billeder fra Efterårskonferencen 2011


Kommentarer