Forårskonference lige om hjørnet

Forårskonference lige om hjørnet

Så er det snart tid til vores forårskonference! Den 23. marts sætter vi spotlight på de gode eksempler i samarbejdet mellem teori og praksis. Formiddagen består af en skøn forening af virksomheder og forskere, som sammen fortæller, hvordan deres samarbejde har skabt værdi. Hør om alt fra demohuse til integrerede solfangere og få svar på, hvordan beton kan reducere energibehov og på om fremtidens vinduer er lavet af træ. Mød også et team, som kan fortælle hvad indeklima, livskvalitet og komfort egentlig er for brugeren.

Om eftermiddagen kan du deltage i vores workshops. Vi har stablet 3 forskellige på benene - og det kan godt være svært at vælge!

Du kan vælge at veksle mellem workshop 1 og 2. På workshop 1 kan du blive klogere på de udviklingsprojekter som InnoBYG har startet op. På vores workshop 2 kan du blive underholdt, provokeret, diskussionslysten og nysgerrig eller noget helt femte, når vi giver ordet til vores medlemmer. Her vil være en god blanding af debat, præsentation, muligheder, aflivning af myter og videregivelse af fakta, når vores 8 forskellige talere får ordet.

På workshop 3 kan du komme med på en rejse i innovationens verden. Vi har fået en af de absolutte pioneer og eksperter i innovation, Ivar Moltke, til at tage os med på en rejse ind i hans verden af innovation. Og den glæder vi os til at opleve. Vil du med - så meld dig til workshop 3.

Du kan læse meget mere og selvfølgelig downloade programmet her

 

Vi ses den 23. marts!


Kommentarer