Så blev det forår

Så blev det forår

Det er jo lige før man tør påstå, at foråret er kommet. Jeg tror endda jeg vil tillade mig at sige, at vi skød det igang på InnoBYGs Forårskonference 2011.

Solen skinnede i hvert fald fra en skyfri himmel, da vi fik gode eksempler på samarbejde mellem forskere og virksomheder og det var en fornøjelse at opleve den energi og diskussionslyst, der var tilstede på konferencen. En anden ting der var en stor fornøjelse at se, var at der blev netværket til den helt store guldmedalje, og at snakken gik både i pauserne og under frokosten.

For en ting er de faglige aspekter af sådan en konferencedag, men noget andet er, at man har lyst til at tale med hinanden, at diskutere idéer og at  lære nye mennesker at kende og få udvidet sit faglige netværk. Det mener jeg er rigtig vigtigt, for jeg tror det ofte er der udviklingen og innovationen starter - når man taler sammen og sparrer med hinanden.

Det er netop nogle af de rammer vi prøver at skabe i netværket, så InnoBYG er et sted man søger ny viden, men også søger nye samarbejdspartnere og sparringspartnere, og hvor man kan finde mennesker, der har samme faglige interesser som man selv har. 

At dømme ud fra stemningen og snakken på forårskonferencen, så er vi på vej i den rigtige retning. Men vi vil gerne fortsat have input og forslag fra jer allesammen, og I er altid meget velkomne til at kontakte sekretariatet.

Se præsentationer fra konferencen (husk du skal bruge din kode for at logge ind)

Se billeder fra konferencen


Kommentarer