Studietur og sommerferie - i omvendt rækkefølge

Studietur og sommerferie - i omvendt rækkefølge

Som nogle af jer måske har bemærket, har vi rykket vore studietur til München fra slut juni til start september. Vi har beholdt programmet, men tilføjet en ekstra dag, hvor vi tager på Nordbaumessen i Neumünster.

Vi tager afsted til München den 5. september om aftenen, den 6. + 7. september er vi i München og den 8. september på Nordbaumessen. Vi flyver tilbage til Kastrup den 8. september sidst på eftermiddagen/først på aftenen.

Vi har hele tiden tænkt vi skulle lave en tur til Nordbau for de af jer der er interesserede, så det var oplagt at lægge den i forlængelse af studieturen til München.

NordBau i Neumünster er blevet den vigtigste byggefagmesse i den nordlige halvdel af Tyskland. Her mødes industri og håndværk, byggefirmaer og arkitekter, byggemarkeder, boligselskaber samt erhvervsråd og forbund, byggemyndigheder og kommuner. Messen er et vigtigt sted at pleje sit netværk og få nye kontakter.

Vi håber I alle vil med på turen! Læs mere her

Sidste gå-hjem møde inden sommerferien
Som de fleste af jer til gengæld nok har bemærket, så nærmer sommeren sig, men inden vi går på sommerferie holder vi gå-hjem møde om bæredygtigt træ, hvor sekretariatsleder i FSC Danmark, Loa Dalgaard Worm, holder oplæg og svarer på spørgsmål om FSC certificeret træ. Overskriften er skrøner og muligheder, og vi glæder os til at få aflivet myterne og høre nærmere om hvorfor FSC certificeret træ er interessant.

OBS: Loa havde et cykelstyrt, og ny dato for mødet er den 25. august, samme tid og sted!

Det er stadig muligt at tilmelde sig mødet her


Kommentarer