Midt i en ferietid

Midt i en ferietid

Overskriften betyder ikke at jeg laver InnoBYG blogs i min ferie. Men der vil lige nu være ekko på kontorene, hvis nogen (læs: jeg) skulle fristes til at teste tomrummet af ved at råbe højt.

Sagt med andre ord - det lader til, at mange holder ferie, og man kan jo kun håbe, at dem der sætter lighedstegn mellem ferie og solskin, er rejst udenlands. ;)

 

Ferieoprydning og opdateringer

Men intet er jo så galt, at det ikke er godt for noget, og når man nu sidder lidt mutters alene i et par uger, så får man tid til at opdatere og rydde op, og en af de opgaver der har ligget ganske længe, er at linke til alle vores medlemmers hjemmesider - en opgave der nu er løst. :)

Ved de af jer der ikke har jeres egen hjemmeside, har vi linket til jeres kontaktinfo på nettet. Se medlemsoversigten nu med links

Der er også kommet en ny og opdateret version af InnoBYG brochuren og vores powerpointpræsentation, som kan downloades i en pdf fra hjemmesiden og bestilles i PP-udgave hos sekretariatet.

Download brochuren

Download pdf med præsentation

Den 25. august holder vi vores gå-hjem møde om FSC certificeret træ, som blev udskudt fra juni til august. Du kan stadig nå at høre det spændende indlæg fra sekretariatsleder i FSC Danmark, Loa Dalgaard Worm.

Oplægget er specialdesignet til InnoBYG, og Loa har indarbejdet svar på spørgsmål hun har fået fra vores medlemmer i oplægget. Kom med til gå-hjem mødet her

 

Studietur til München og besøg i Solhuset i september

Har du endnu ikke fået meldt dig til vores studietur til München, kan du nå det endnu. Vi rejser den 5. september om aftenen og lander i Kastrup den 8. september om aftenen.

Vi har sat et spændende program op sammen med Innovations Center Danmark i München, og slår også et smut forbi den store tyske byggemesse, Nordbau, på åbningsdagen den 8. september. Gå ikke glip af turen som ud over spændende oplevelser, byder på netværk, sociale arrangementer og masser af faglighed.

Se programmet og praktiske oplysninger

Den 29. september inviterer VKR Holding os inden for i Solhuset - en daginstitution der giver mere end den tager. Projektleder Ellen Katrine Hansen fra VKR Holding viser rundt i Solhuset. På gå-hjem mødet vil der også være oplæg fra DTU Byg og SBi. Vi kan max være 25, så tilmeld dig allerede nu, så du er sikker på at komme med til mødet.

Læs mere og tilmeld

 

Vigtigt, vigtigt, vigtigt

Og så vil vi gerne huske jer alles sammen på også at indsende medfinansieringsskema og at svare på vores store medlemsundersøgelse, hvor du kan give feedback på året der er gået og komme med input til hvordan dit InnoBYG netværk skal være fremover.

Fortsat god sommer til jer alle!


Kommentarer