Travlt efterår

Travlt efterår

Sommeren er forbi, og efteråret står for døren - faktisk skulle man jo tro at det allerede var efterår - i hvert fald hvis man tager vejret i betragtning. I sekretariatet er vi landet igen efter ferien, og vi er i fuld gang med at arrangere efterårets aktiviteter, så hold øje med kalenderen, så du ikke går glip af noget.

Den 1. september samles styregruppen til strategidag, hvor strategien for InnoBYGs 2. år skal fastlægges. Noget af det der bliver lagt vægt på er den medlemsundersøgelse der er i gang, hvor vi får input fra jer, til det netværk I gerne vil være en del af. Så lad det være en opfordring til at udfylde spørgeskemaet, hvis du stadig ikke har gjort det - du kan nå det indtil den 24. august - og vi vil rigtig gerne have dit input!

Under "artikler og presse" kan du læse vores seneste artikel om InnoBYG, hvor vi også har fokus på efterårets aktiviteter. Artiklen blev bragt i Licitationen den 4. august 2011.

 

 

 

 

 

 


Kommentarer