Veloverståede messedage

Veloverståede messedage

Så er vi tilbage på pinden efter to fantastiske dage på Building Green 2012, hvor vi fik hilst på rigtig mange af vores medlemmer og også fik flere nye medlemmer, som glæder sig til at blive en aktiv del af InnoBYG.

Vi har selvfølgelig taget lidt billeder fra messen især fra det nye initiativ, Building Green Connections, som vi har initieret og ført ud i livet med vores gode samarbejdspartnere Enterprise Europe Network og ikke mindst Building Green.

Se billederne her

Vi afholdt også et ganske velbesøgt seminar på messen, med 60 deltagere,  og fokus på innovative byggeløsninger. Der var oplæg fra Teknologisk Institut og Kebony og hvis du er medlem kan du se deres præsentationer fra seminaret her.

Vi glæder os allerede til næste år - og også til den kommende tid i InnoBYG, hvor vi allerede ser flere af jer den 1. november på vores studietur til Aarhus med Almennet og Byens Netværk og ikke mindst til vores Efterårskonference om energirenovering den 14. november.


Kommentarer