Building Green 2012 nærmer sig

Building Green 2012 nærmer sig

Vi går og glæder os lidt i InnoBYG sekretariatet for tiden. For næste uge skal vi på Building Green Messe, og vi glæder os til forhåbentlig at møde en hel masse af vores medlemmer på messen og også til at få en masse nye bekendtskaber!

Den 10. og 11. oktober bliver for os kulminationen på flere måneders forarbejde, for som samarbejdspartner på messen, har vi været med til at spille bold om aktiviteter siden foråret og vi er helt vildt spændte på at se resultatet af vores input og engagement.

Et af de rigtig spændende nye initiativer på messen, Building Green Connections, ser vi især frem til, da vi sammen med Enterprise Europe Network, har været initiativtager til dette nye område.

Vi har med stor interesse fulgt med i udviklingen på hjemmesiden (www.greenconnections.dk), hvor vi lige nu synes det er rigtig fedt at se, at der næsten er booket 100 møder på kryds og tværs mellem alle deltagerne og vi kan næsten ikke vente med at få tilbagemeldingerne fra dagene.

Hvis du ikke har fået tilmeldt dig vores seminar om innovative byggeløsninger, kan du nå det endnu - vi starter lige efter Martin Lidegaard, i cafeen i stueetagen - og det er selvfølgelig gratis at deltage :)

Du kan møde hele sekretariatet på vores stand #48 - Charlotte, Vibeke og undertegnede, og så kan du også møde flere af vores projektledere og medlemmer fra vores styregruppe - så kig forbi og få en snak :)

Vi håber I glæder jer lige så meget til 2 spændende dage i Forum, som vi gør!


Kommentarer