Building Green Connections i Østrig Blog #1

Building Green Connections i Østrig Blog #1

Vores udviklingsprojekt "Building Green Connections", som er et Innovation Express projekt, har været på studie- og netværkstur i Østrig fra den 10. til den 13. december.

Her kan du følge turen via blogs, skrevet af Netværksleder Charlotte Darre, som er med på turen.

Du kan også følge turen på Twitter.

 

Den 11. december 2012

Togturen fra Wien til Innsbruck bød ud over den smukke udsigt på snak om nye byggematerialer, byggematerialer og brand, bæredygtighed, forsikringsvilkår og standarder. 

1

I Innsbruck blev vi mødt af Martin Mimm fra netværket Pro Holz Tirol. Eftermiddagen bød på besøg hos tømrervirksomheden Holzbau Wegscheider, hvor vi blev indført i deres tanker, erfaringer og udviklingsprojekter om træbasserede passivhuse og indeklima.

2

3

Tømrervirksomheden arbejder med et koncept, hvor lerfliser i størrelsen 62,5 x 56 cm monteres på interiørsiden af deres vægge, for at optimere indeklimaet i forhold til luftfugtighed samt for at undgå afgasning af formaldehyd. Deres tilgang til bæredygtighed og indeklima omfatter også en konstruktionstilgang uden brug af lim.

4

En spændende tilgangsvinkel gennem livscyklusanalyse briller…
Wegscheider 's bud op fremtidens forretningspotentiale går på træbasseret udvendig energirenovering med fokus på bæredygtighed.

Se flere billeder fra turen

Hvad fik firmaet BURNBLOCK® ud af at deltage i turen?
Læs case her


 


Kommentarer