Fokuseret udvikling er nøgleord for ny netværksleder

Fokuseret udvikling er nøgleord for ny netværksleder

Den 1. juli 2012 overtog jeg rollen som netværksleder efter René Østergaard, en opgave jeg glæder mig til at komme rigtig i gang med i et netværk, som efterhånden har to år på bagen og er godt forankret.  

Fokuseret udvikling 
Vi har brug for en fokuseret udvikling, for at nå de ambitiøse politiske mål om at være selvforsynende med VE i 2050. Jeg ser energi såvel som bæredygtighed som nøglebegreber i den sammenhæng, for at sikre vi når målet uden at give køb på fremtiden.

Der er aktuelt en stor eksisterende bygningsmasse i Danmark, der energimæssigt er utidssvarende. Energirenovering heraf omfatter et utal af barrierer… økonomi, æstetik, teknik, etc.

Vi vil i netværket gribe fat i den udfordring og sikre at nye såvel som gode eksisterede løsninger, det være sig teknologier, produkter, services og samarbejdsformer bliver bragt i spil.

Jeg glæder mig til at være med til at facilitere en bæredygtig samfundsudvikling hvor energi- og ressourceforbrug, komfort, funktion, æstetik og sikkerhed er i højsæde.

Bæredygtighed 
Med stigende fokus på bæredygtighed, herunder introduktion af begrebet som et af de væsentlige punkter i byggevareforordningen er strategien lagt.

Vi har i Danmark en enestående chance for at lave gode løsninger, der både kan kvalificere det danske byggeri, men også gøre sig gældende på det internationale marked.  

Samarbejde og netværk 
InnoBYG har et givtigt samarbejde med flere netværk og initiativer.

Vi kan umuligt vide det hele, og samarbejder gerne i den gode sags tjeneste, med det formål at komme længere ud og skabe grobund for bæredygtig innovation i byggeriet.

Tag gerne fat i mig eller i sekretariatet hvis I er interesserede i at samarbejde om projekter eller arrangementer.

 


Kommentarer