Travlt efterår

Travlt efterår

Vanen tro er efteråret en travl tid - men det er også en dejlig tid med mange aktiviteter, hvor vi får lov at møde en masse af vores medlemmer.

Lige nu glæder vi os til Building Green Messe i Forum, hvor vi igen i år er med som samarbejdspartnere og har en stand på messen - #36 hvis nogen skulle have lyst til at kigge forbi.

Vi holder også seminar om onsdagen fra 13-14.30. I år holder vi seminaret sammen med et andet Innovationsnetværket, nemlig InnoMT som arbejder med Miljøteknologi.

Fokus på dette års seminar er genbrug af byggematerialer og vi håber at se en masse fra branchen, som synes, at netop det område er spændende. Emnet er i øvrigt også aktuelt i vores udviklingsprojekt om Den Bæredygtige Byggeplads - så ud over seminar er der mulighed for at komme helt tæt på emnet som deltager i projektet.

Igen i år kan du deltage i Building Green Connections på messen. Der er allerede over 50 spændende profiler online og den 19. september går det løs med at booke, så det er en god ide at oprette din profil allerede nu, så du er klar til at invitere dem du gerne vil tale med inden det er for sent.

Vi glæder os også til den 23. oktober, hvor vi holder Efterårskonference sammen med Dansk-Tysk Handelskammer om LCA og energirenovering af bygninger af høj arkitektonisk kvalitet. Denne gang er vi i det jyske - nærmere bestemt Arkitektskolen i Aarhus og vi får besøg af en masse spændende oplægsholdere, så der er god grund til at deltage i konferencen.

Læs om InnoBYG og InnoMT seminar

Deltag i Building Green Connections

Se programmet for Efterårskonferencen


Kommentarer