Nyt år og 4 år mere til InnoBYG

Nyt år og 4 år mere til InnoBYG

2014 er skudt i gang - og vi håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år!

I InnoBYG har vi allerede flere aktiviteter på plakaten. Første aktivitet er den 9. januar, hvor du kan komme med til gå hjem-møde i "Den bæredygtige byggeplads". På mødet er der fokus på bæredygtige byggepladser via udbudsspecifikationer. Casen er DTU nye campus bygninger - bygninger til fotonik og elektro, og hvordan DTU arbejder med bæredygtighed i forhold til udbuddene. Se programmet og tilmeld dig her

Den 21. januar holder InnoBYG og Energistyrelsen informationsmøde om Innovatorium til bygningsrenovering i verdensklasse. Du kan læse mere og tilmelde dig her

Og så er datoen for vores store forårskonference på plads - så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 15. maj, hvor vi inviterer inden for til en spændende dag med fokus på indeklima. Konferencen holdes i København, i Industriens Hus.

4 more years
Det var også med stor glæde, at vi i slutningen af 2013 kunne fortælle, at InnoBYG fortsætter. Vi fik godkendt vores ansøgning og har dermed bevilling fra Rådet for Teknologi og Innovation, frem til 30. juni 2018. Vi glæder os til det fortsatte arbejde i netværket og vil arbejde for fortsat at styrke netværket både nationalt og internationalt.

Se listen over godkendte Innovationsnetværk 2014-2018

 


Kommentarer