Building Green dag 2 - still going strong

Building Green dag 2 - still going strong

Første dag på Building Green 2014 er vel overstået. Skønt med mange interesserede på vores stand - og endda en række nye medlemmer.

Også vores seminar om udfordringer og dilemmaer i det bæredygtige byggeri gik over al forventning! Inspirerende oplægsholdere fra Henning Larsen Architects, Alectia/Aarhus Universitet, Enemærke & Petersen og Aarhus Kommune gav den fuld skrue og deltagerne kvitterede med gode spørgsmål og aktiv deltagelse i den afsluttende debat.

Vi er klar til dag 2 - der er stadig få eksemplarer af vores nye bog om udfordringer og dilemmaer i det bæredygtige byggeri - få et eksemplar på vores stand. Kig også forbi til en snak om hvad vi kan hjælpe din virksomhed med. Du finder os på 1. salen, stand 140.

Du kan også følge med på Twitter @InnoBYG

Vi ses på Building Green!


Kommentarer