Rigtig glædelig jul fra Sekretariatet

Rigtig glædelig jul fra Sekretariatet

Julelogo 

I InnoBYG sekretariatet vil vi gerne ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi vil også gerne sige tak for året der er gået og for jeres aktive deltagelse i InnoBYG - både i projekter og til arrangementer.

Vi ser tilbage på et år, hvor der er sket en hel masse. Vi har både fået ny netværksleder - Kasper Lynge Jensen, vi har startet en ny bevilling på fra 1. juli, fået tre nye medlemmer i vores styregruppe, afholdt tre store arrangementer og en række mindre samt fået en masse nye samarbejdspartnere.

Som noget nyt har vi også lanceret en ny slags projekter - InnoBYG spireprojekter. Den første ansøgningsfrist var den 21. oktober og vi har nu bevilliget midler til fire projekter, som forventes sat i gang medio december. Du kan læse lidt mere om de forskellige projekter her.

Vi glæder os også til 2015, hvor der igen kommer fart på. Allerede nu kan du godt sætte kryds i kalenderen den 12. marts, hvor vi holder konference om de bæredygtige initiativer i den byggepolitiske strategi. Vi har også en række andre aktiviteter i støbeskeen, men dem får du meget mere at vide om i det nye år, her på siden og i vores nyhedsmail.

InnoBYG sekretariatet holder juleferie fra den 19. december til den 5. januar - vi ses i det nye år og I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

De bedste julehilsner fra InnoBYG sekretariatet

Kasper
Christine
Caroline


Kommentarer