InnoBYG forårskonference om indeklimaets værdi

InnoBYG forårskonference om indeklimaets værdi

Den store forårskonference om indeklimaets værdi er lige om hjørnet. Helt præcis er det den 15. maj kl. 9-16 i Industriens Hus, og du kan stadig nå at komme med.

Vi samler en række af de mest fremtrædende eksperter i indeklima fra både ind- og udland. Du kan blandt andet møde LiseLotte Lyngsøe fra FutureNavigator, indeklimaforsker Bjarne Olesen fra DTU og den britiske Bæredygtigheds-konsulent Paul Appleby.

Konferencen henvender sig til alle byggebranchens aktører fra bygherre til udførende. Deltag i spændende diskusioner om indeklimaets betydning i bæredygtigt byggeri. Konferencen er en blanding af keynote taler og workshops - og der er helt sikkert også noget for dig!

Prisen er 400,- kr. ekskl. moms, og for det beløb får du ikke kun adgang til en masse ny viden, men også til netværk med alle aktører fra den danske byggebranche. Prisen for studerende er 160,- kr. ekskl. moms.

Se invitation og program

Tilmeld dig


Kommentarer