Oversigt over InnoBYGs projektresultater

Oversigt over InnoBYGs projektresultater

InnoBYGs første periode som byggebranchens innovationsnetværk er afsluttet, og et nyt kapitel på 4 år er begyndt. I løbet af sommeren vil vi præsentere jer for de resultater, som netværket har været med til at skabe gennem InnoBYGs udviklingsprojekter.

Vi har samlet de projektresultater, der allerede er offentliggjort, og lavet en oversigt, som du finder her. Oversigten opdateres løbende.

Du kan fx finde en branchevejledning for energiberegninger, et katalog med LCA-profiler for bygningsdele, en e-bog om brandteknisk klassifikation, der er gjort letforståelig, et opslagsværk med forslag til udbudskrav, som især er ment til bygherren, når udbudsmaterialet skal skrives.

Hvis du har spørgsmål til resultaterne, er du velkommen til at henvende dig direkte til den ansvarlige projektleder.

Rigtig god sommer!

 

De bedste hilsner
InnoBYG sekretariatet


Kommentarer