Samarbejde giver muligheder

Samarbejde giver muligheder

I InnoBYG er vi glade for at samarbejde. Og det er noget vi gerne praktiserer i forbindelse med bl.a. vores aktiviteter.

Vi har en masse gode, "gamle" samarbejdspartnere som vi har arrangeret forskellige arrangementer sammen med siden 2010. For blot at nævne nogle stykker, har vi fx afholdt on-site besøg med Videncenter for Energibesparelser i Bygninger, vi har arrangeret studietur med Byens Netværk, lavet seminar med KEA og afholdt konference med Dansk-Tysk Handelskammer. For slet ikke at tale om samarbejdet med Building Green, hvor InnoBYG har været samarbejdspartner siden den første messe i 2011. Her har vi endnu et godt samarbejde med Enterprise Europe Network, som siden messen i 2012, har faciliteret matchmaking for InnoBYG under overskriften Building Green Connections. Sidste år lancerede vi desuden den nye bæredygtige pris "Det Bæredygtige Element", i samarbejde med Building Green - og prisen bliver selvfølgelig uddelt igen i 2015. 

Vi sætter rigtig stor pris på de mange spændende samarbejdspartnere som vi får lov at arbejde sammen med - og 2015 er ingen undtagelse når det gælder spændende arrangementer for vores medlemmer, som netop bunder i samarbejdet med både nye og "gamle" samarbejdspartnere.

Allerede 17. marts har vi 3. møde i vores forretningsnetværk for grønne SMV'er i Region Sjælland, som er startet op sammen med Det Grønne Iværksætterhus og den 5. maj er vi i gang med at arrangere konference sammen med Dansk-Tysk Handelskammer.

I løbet af året er der flere spændende "samarbejdsaktiviteter" på vej, bl.a. sammen med et bæredygtigt netværk i Skanderborg, Lejerbo, Passivhus Norden og muligvis også en ny studietur sammen med Byens Netværk. Og så er vi selvfølgelig også at finde på Building Green i år - både med stand, matchmaking, seminar og prisuddeling.

Så der bliver nok at se til - og vi har endda kun nævnt (nogle af) de danske samarbejdspartnere - for der er også en række internationale netværk og organisationer, som vi løbende er i kontakt med, alt sammen for både at gøre vores og jeres horisont lidt større.

Vi glæder os til at se rigtig mange af jer til de forskellige arrangementer - og hvis du sidder derude og gerne vil samarbejde med InnoBYG, så hører vi gerne fra dig!


Kommentarer