InnoBYG til Folkemødet 2015

InnoBYG til Folkemødet 2015

For anden gang var InnoBYG med til Folkemødet på Bornholm i år - et lidt mere stille Folkemødet end sidste år på grund af folketingsvalget, men byggebranchen var dog stærkt repræsenteret. Det ville InnoBYG og Dansk Byggeri udnytte ved at lave en InnoBYG klassiker - matchmaking.

Nu har jeg selv prøvet at tage del i matchmaking events forskellige steder f.eks. Building Green Messen og en Cluster-to-Cluster konference i Berlin. Og jeg bliver lige begejstret hver gang. Det er en fantastisk måde at møde folk, man ikke har mødt, men gerne vil møde, eller møde folk der gerne vil møde én og høre om InnoBYG.

Dansk Byggeri og InnoBYG havde arrangeret en lille intim matchmaking event i Missionshuset i Allinge, hvor byggebranchen og andre der var interesseret, kunne mødes som noget af det første på Folkemødet. Med 22 tilmeldte er vi nok nede på et af de mindste matchmaking events i InnoBYGs historie, men til gengæld fik jeg snakket med mange interessante folk, og som der sagtens kan komme noget godt ud af for InnoBYG fremadrettet. Jeg fik en god snak med Jesper Pagh fra Arkitektforeningen, Mikkel Kragh fra DAC, Peter Andres Sattrup fra Danske Ark og Henriette Hall-Andersen fra KEA. Og lur mig om InnoBYG kommer til at lave noget med alle de fire personer og deres organisationer inden længe.

Vil du gerne deltage i matchmaking, er InnoBYG med til at arrangere, når der afholdes matchmaking på den store Passivhus konference i Bella Centeret den 20. aug. 2015 og herefter på vores meget populære matchmaking event på Building Green messen  - vi satser på over 200 deltagere i år, så gå ikke glip af denne mulighed!

InnoBYG var desuden repræsenteret med de andre Innovationsnetværk i et fælles telt. I år var vi flyttet fra Cirkuspladsen til Danchells Anlæg, hvilket gav en meget mere central placering ifht. publikum. Og der var fuldt hus til næsten alle arrangementerne. I år delte vi teltet med GTS foreningen.

Udover var der mange relevante debatter hvor byggeriet var på dagsordenen. Her kan man få en fornemmelse af hvilken agendaer der er vigtige - bæredygtighed er især en af dem!

Så er InnoBYG med næste år? Ja det kan du tro! Og vi skal nok finde på noget sjovt at lave! Sig endelig til hvis du har nogle gode idéer!

Herunder kan du se billeder fra Folkemødet 2015:

Folkemødet1

Folemødet2

Folkemødet 3

Folkemødet4


Kommentarer