Droner og robotteknologi i byggeriet

Droner og robotteknologi i byggeriet

Det er en rigtig spændende tid vi går i møde i byggebranchen, for gennem den seneste tid, er ord som droner og robotter begyndt at fænge an i branchen. Udviklingen er gået stærkt og de nye teknologier er efterhånden blevet mainstream og er kommet i et prisleje, hvor også mindre virksomheder kan være med. De kan bl.a. være med til at lette arbejdsdagen i byggeriet, gøre processerne mere effektive samt skabe nye forretningsområder.

Vi har derfor i samarbejde med vores søsternetværket, RoboCluster, som beskæftiger sig med netop teknologisk udvikling i form af fx robotter og droner, lavet en konference om emnet.

Konferencen afholdes 19. april 2016 i Hans Christian Andersen Lufthavn i Odense og henvender sig til både byggebranchen og robotindustrien og der vil derfor være en oplagt mulighed for at netværke på tværs af både brancher og kompetencer.

Vi har stødt på nogle virkelig interessante virksomheder i udarbejdelsen af programmet og det vil både handle om udviklingen og brugen af droner og robotteknologi i byggebranchen. Så kom og bliv inspireret af de nye teknologier, som kan hjælpe din virksomhed eller mød en robotproducent og tag en snak om jeres daglige udfordringer.

Læs mere om konferencen, programmet og tilmelding her

Tilmeldingsfrist er den 14. april

drone


Kommentarer