InnoBYG starter nye projekter op

InnoBYG starter nye projekter op

Pr. 1. juli 2014 trådte InnoBYGs nye bevilling fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen i kraft.

Siden da har sekretariat og styregruppe arbejdet på at i gangsætte nye projekter, bl.a. på Styregruppens strategidag den 3. september.

Der er udvalgt to nye områder til to-årige projekter, hhv. Totalværdi/totaløkonomi samt Håndtering og anvendelse af ressourcer og affald - begge emner, der er yderst relevante for det bæredygtige byggeri.

Er du interesseret i at være med eller høre mere, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på innobyg@teknologisk.dk eller 72 20 29 89.

Spireprojekter
Som noget nyt, lancerer vi også korte projekter, som vi kalder spireprojekter. Vi er lige nu i gang med at lave et udbud, hvor det bliver muligt for InnoBYG medlemsvirksomheder, sammen med en InnoBYG partner (videninstitution fra partnerskabet), at søge mellem 50.000 kr. og 500.000 kr. til et spireprojekt under den brede overskrift "Bæredygtigt byggeri".

Du kan finde ansøgningsmaterialet her

Projektresultater fra vores første bevilling
Under vores første bevilling havde vi også en række projekter i gang, som nu er afsluttede. Du kan dog stadig finde informationer fra projekterne - projektblogs og projektbeskrivelser på vores web. Du finder dem her.

Vi har også samlet resultaterne fra de første projekter på en side - den finder du her.


Kommentarer