Bæredygtige forretningsmodeller og systemleverancer

Bæredygtige forretningsmodeller og systemleverancer

Ved reorganisering af InnoBYG i efteråret/vinteren 2012, er 3 InnoBYG projekter blevet slået sammen til dette projekt. De tre projekter som danner basis for dette er "Bæredygtige forretningsmodeller", "International afsætning af bæredygtige og energioptimerede systemprodukter og leverancer" samt "Forsøgsbyggerier baseret på systemleverancer".

Det overordnede formål med dette projekt er at lægge fundamentet til et paradigmeskift i den danske byggebranche mod et bæredygtigt og innovativt byggeri, gennem opbygning, beskrivelse og spredning af metoder og værktøjer til bæredygtig forretningsudvikling. 

Projektet følger en række virksomheder og initiativer, der sigter mod at producere eller eksportere systemleverancer eller virksomheder, der forsøger at åbne nye markedspotentialer gennem nye løsninger, hvor deres forretningsmodel har en grad af bæredygtighed i sig. 

Formålet er at skabe viden om, hvordan virksomheder og netværk skaber en platform for international afsætning af bæredygtige og energioptimerede systemleverancer.

I det gamle InnoBYG projekt om international afsætning, er der udviklet en eksportplatform: FISHclusters.dk, som fokuserer på KINA, Tyskland og Norge som første markeder.

Der arbejdes også på at etablere eksportklynger til Angola, New Zealand og Polen.

Målgruppen for projekt er:

Bygherrer/developere, arkitekter, konstruktører, rådgivende ingeniører, systemleverandører og producenter (byggeri og cleantech) og totalentreprenører.

Vil du vide mere eller vil du deltage i projektet, er du velkommen til at kontakte Projektleder Anders Thomsen, tlf. 72 20 22 36 eller ant@teknologisk.dk.