Building Green Connections

Building Green Connections

Projektet er afsluttet primo 2013. Vil du vide mere om projektet kan du kontakte Projektleder Peder Fynholm - pfy@teknologisk.dk - 72 20 23 33.

Læs case fra projektet

 

Internationalt samarbejde i projektet BuildingGreenConnections

InnoBYG har fået bevilget midler til fremme samarbejdet med andre udenlandske klynger til gavn for de små og mellemstore virksomheder i InnoBYG.

I projektet samarbejder vi med to østrigske netværk, og det faglige fokus i samarbejdet er forankret i træbyggeri samt energi og bæredygtigt byggeri qua de samarbejdspartnere InnoBYG har indgået samarbejde med i Østrig: Wood Cluster Tyrol og Green Building Cluster of Lower Austria.

Projektet giver danske SMV'er, med lyst til at skabe netværk i forbindelse med udviklingsprojekter eller videndeling, mulighed for at etablere kontakter med relevante virksomheder eller videninstitutioner i Østrig, med hjælp fra InnoBYG og de østrigske netværk.

Der vil i løbet af foråret 2012 blive arrangeret en inspirationstur til Østrig, hvor vi besøger potentielle østrigske partnere og får inspiration til et fremtidigt samarbejde. I uge 41 kommer interessenter fra de østrigske netværk til Danmark, bl.a. for at deltage i Building Green konferencen.

Endelig er et af målene med projektet, at der skabes inspiration som på sigt kan give mulighed for innovation i form af samarbejde på tværs af landegrænser, eksempelvis i forbindelse med fremtidige europæiske forsknings- og udviklingsprojekter henvendt til SMV'er.