Blogpost

2. fase af projektet nu i fuld gang

Tirsdag d. 10. oktober skød vi anden fases innovationsforløb i gang med en opstartsworkshop på Kunstakademiets Arkitektskole. Her præsenterede de 6 erhvervsparter de projektideer, som de sammen med 29 studerende fra arkitektskolens kandidatprogram SET – Settlement, Ecology & Tectonics vil arbejde med i løbet af de kommende 8 uger. Til sammen tegner der sig en bred pallette af ideer fra udviklingen af facadeløsninger til arbejdet med adaptive installationsføringer. Forløbet vil blive afsluttet med en workshop i slutningen af uge 48, hvorefter materialet vil blive indsamlet og formidlet dels gennem et temamøde i februar 2018 og dels gennem en form for idékatalog. 

Forløbet samler nogle af de rådgivningsvirksomheder (fem tegnestuer og et ingeniørfirma), som de seneste år har markeret sig indenfor feltet. Vi er derfor spændt på at se de resultater, som samarbejdet mellem erhvervsparterne og de arkitektstuderende giver. 

De involverede erhvervsparter er: Lendager Group, GxN, Tegnestuen Vandkunsten, Krydsrum Arkitekter, Henning Larsen Architects og Søren Jensen rådgivende ingeniører. 

Vi vil lægge mere materiale ud om resultaterne fra de forskellige projekter, så snart forløbet er afsluttet med udgangen af november.

Billedet øverst: Kasper Guldager fra GXN holder oplæg.