Garant Udlejning

Garant Udlejning

Garant Udlejning er Månedens Medlem i maj

Garant logo

Både virksomheder og vores samfundet som helhed kan skabe store besparelser ved at flere lejer frem for at købe udstyr. Den enkelte virksomhed kan spare penge på indkøb og servicering af materiel, udstyr og instrumenter, der ikke anvendes dagligt og på samfundsplan optimeres vores ressourceforbrug, da mange virksomheder "deler" det samme udstyr. Udlejning og bæredygtighed hænger således uløseligt sammen.

Det har det siden 1990 været Garant Udlejnings mission at udbrede lejekonceptet ved at gøre indlejning til det nemme valg. Dette sker ved altid at tilbyde de nyeste teknologier, benytte de bedste værktøjer og gøre det nem for kunden at få fat i udstyret.

Garent

Vi udlejer, udover fra egne butikker i Glostrup og Odense, via egen webshop med forsendelse over hele landet og allerede etablerede grossister og detailkæder butikker og deres respektive webshops. Dette sikrer optimal tilgængelighed for færrest mulige ressourcer. Men det stiller store krav til koordinering og derfor er al vores aktivitet baseret på vores eget udlejnings- og materielstyringssystem, Nethire.

Garant Udlejning kunne allerede i 1991 tilbyde "online udlejning" via IT-systemer, der forbandt os direkte til vores udlejningspartnere. I 1991 var det Videotex-terminaler - i dag foregår det via internettet. Med pointen er den samme - vi benytter den nyeste teknologi til at gøre det let for vores kunder at leje frem for at eje.

Vi ønsker, til enhver tid, at kunne tilbyde branchens førende sortiment inden for materiel, værktøj og instrumenter. Vi samarbejder blandt andet med ELMA Instruments om udlejning af deres test og måleudstyr og arbejder i øvrigt tæt sammen med leverandører af maskiner og værktøj for altid at være opdateret på nyt udstyr, der kan lette vores kunders hverdag.

For til stadighed at være på forkant i branchen er det vigtigt at være opdateret omkring nye tendenser i byggeriet. Denne viden bidrager InnoBYG til via relevante foredrag og herudover er det det oplagte mødested for nye potentielle samarbejdspartnere, f.eks. leverandører af ny teknologi til byggeriet, der ønsker en større udbredelse af deres produkter eller et nyt kundegrundlag.

Garant Udlejning A/S har drevet udlejning siden 1990 og har i dag egne udlejningsforretninger, en landsdækkende webshop og udlejningsløsninger hos grossister og detailkæder. Samlet set er vi repræsenteret med omkring 80 udlejningssteder landet over. Udover udlejningsløsninger leverer Garant Udlejning også materielstyringsløsninger til kommuner og større virksomheder, baseret på vores IT-system, NetHire.

Garant 2


Kommentarer