Nyt fagmagasin

  • 27. juni 2017

FUNDAMENT - Nyt fagmagasin

InnoBYG har indgået et samarbejde om udgivelsen af et nyt fagmagasin kaldet FUNDAMENT. Magasinet er byggebranchens nyeste fagmagasin, som bl.a. vil sætte fokus på de sidste nye muligheder og trends inden for renovering, byggematerialer, lovgivning og meget mere – også bæredygtighed. Magasinet henvender sig til professionelle inden for byggebranchen, herunder entreprenører, ingeniører, arkitekter, murere og tømrere.

Magasinet produceres af mediebureauet nord advertising og udgives i et tværfagligt samarbejde mellem Building Green, EnergiTjenesten, InnoByg og nord advertising. Vi anser magasinet som alletiders talerør overfor præcis vores målgruppe og er glade for at kunne fortælle, at dette nye tiltag også giver jer, vores medlemmer, muligheden for at synliggøre jer overfor netop denne meget konkrete målgruppe af beslutningstagere inden for dansk byggeri.

Hvis I er interesseret i at høre mere om jeres muligheder, er I mere end velkommen til at kontakte FUNDAMENTs salgsansvarlig Christopher Marinus Schmidt på telefon 36 97 00 73 eller cms@nord-ad.dk for en uforpligtende snak om mulighederne heri.