Konference i Wien

Konference i Wien

Kom til konference om bæredygtigt byggeri i Wien med betalt hotel og konferencedeltagelse!  

Vil du være med til  BauZ konferencen  "Nyt fra gamle bygninger - renovering, anvendelse til nye formål, genbrug " den 27.- 29. januar 2016 i Wien?
 
Så kan du som InnoBYG medlem få hotellet (to nætter) og omkostningerne for konferencedeltagelse betalt af den østrigske ambassade ADVANTAGE AUSTRIA og IBO (Austrian Institute for Healthy and Ecological Building).
 
Foredragsholdere fra Østrig, Tyskland, Belgien, Danmark, Finland, Canada og Spanien vil bl.a. tale om midlertidige anvendelser, rehabilitering mht. bevarelse af historiske steder, finansieringsmodeller, det økonomiske potentiale og tekniske muligheder for nyttiggørelse, dagslys og forglasning samt nye ressourcer og værktøjer til rehabilitering af bygninger og byggearealer.
 
Konferencen retter sig primært mod arkitekter, byplanlæggere, ingeniører og andre aktører inden for bæredygtigt byggeri, recycling, renovering og genanvendelse i byggeri.
  
Hvornår: 27.-29. januar 2016
Hvor:  Wien, Østrig
Dine fordele: Unikt indblik i nye tiltag, ideer og trends inden for recycling, renovering, og genanvendelse i byggeri samt mulighed for at finde nye samarbejdspartnere og udvide dit internationale netværk.
  
Onsdag, 27. januar
Field visit -  Program
 
Torsdag, 28. januar
Konference -  Program
 
Fredag, 29. januar
Konference -  Program
    
NB! Der er begrænsede antal pladser! 

Skulle du have spørgsmål eller er du interesseret i at komme i betragtning til pladserne, er du velkommen til at kontakte InnoBYGs koordinater for internationale aktiviteter, Maggie Lund på  mxl@teknologisk.dk  eller på telefon: 7220 1735.