Solar Dreams konkurrence

Solar Dreams konkurrence

Solar Dreams til web

Solar Dreams

KONKURRENCE: Kom med dine idéer til, hvordan boligejere kan kombinere æstetik og effektivitet, når de installerer solceller.

Flere og flere boligejere får installeret solceller - det er godt for miljøet, og for boligejeren er der penge at spare på energiregningen. Men hvad betyder solcellerne for arkitekturen i vores huse? Vær med når BOLIUS udskriver konkurrencen Solar Dreams, hvor du kan komme med idéer til, hvordan private boligejere kan kombinere både arkitektonisk kvalitet og effektivitet, når de installerer solceller.

Vi leder efter inspiration, idéer og løsninger i alle afskygninger - fra de mere traditionelle, integrerede løsninger til de mere skæve og sjove, hvor solceller tænkes ind i husholdningen på helt nye og anderledes måder.

Dine forslag kan være beskrevet i tegninger, billeder eller tekst. Eneste begrænsning er, at du skal bruge eksisterende solcelleteknologier og -produkter.

Der er kontante præmier og potentiel støtte til yderligere udvikling af de bedste forslag.

Konkurrencen bliver afholdt på den åbne innovationsplatform Innosite og er åben for alle interesserede.  

Konkurrencen løber fra den 2. maj - 22. juni. Vinderne offentliggøres i august.

Læs mere på www.innosite.dk

Innosite - åben innovation i byggeriet er et initiativ fra Realdania i partnerskab med Energistyrelsen og med Dansk Arkitektur Center som operatør.