Invitation

  • 13. august 2020

3xTRÆ seminarer i september

I en tid, hvor den grønne omstilling og bæredygtighed er på den politiske dagsorden som aldrig før, og hvor alle brancher forventes at byde seriøst ind med løsninger, er der potentielt konkurrencefordele at hente for virksomheder, der arbejder innovativt, fx med at bygge i træ.

Arkitektskolen Aarhus, Ingeniørhøjskolen v. Aarhus Universitet og VIA University College har alle uddannelsesforløb, der retter sig mod træbyggeri, da interessen for træ som byggemateriale er stærkt stigende.

Tre webinarer tager udgangspunkt i de tre uddannelsessteders oplevelser af, hvad der rører sig i træbyggeriet herhjemme, men også i udlandet. Webinarerne er lavet i samarbejde med InnoBYG, Innovationsnetværket for Bæredygtigt Byggeri. Tilmeld dig ét eller flere af webinarerne og bliv inspireret af cases og få ny viden.

Træbyggeriets skjulte samlinger tirsdag den 15. september fra 10-11

Præfabrikeret træbyggeri: ecotech og hightech tirsdag den 22. september fra 10-11

Træ og Tektonik tirsdag den 29. september fra 10-11

Se program for alle 3 morgenwebinarer

Tilmeld dig her

Praktisk info
3 x TRÆ afholdes som webinarer via Zoom. Ved tilmelding kan du vælge hvilke webinarer du ønsker at deltage i. Det er gratis at deltage, men husk at melde fra, hvis du bliver forhindret i at deltage.