Medlemsrabat

  • 29. november 2016

Bliv en del af Sustainia Living og få 25 % rabat som InnoBYG medlem

Betingelsen for at løse en række af verdens største udfordringer er, at vi som mennesker og individer forstår, hvordan vi igennem vores daglige valg former morgendagens samfund. Derfor er der hårdt brug for, at vi oversætter de store trusler til et sprog og en livsform, vi alle kan forholde os til, og som vi bliver engagerede i.

Det er netop formålet med initiativet Sustainia Living. Projektets omdrejningspunkt er at inspirere til at ændre livsstil og herigennem skabe en bæredygtig verden for kommende generationer. Sustainia Living lanceres den 8. februar i København i samarbejde med Det Kongelige Danske Kunstakademi og Realdania. Til lanceringen vil danske virksomheder og institutioner give deres bud på en bæredygtig livsstil, produkter og ydelser, på tværs af sektorer og brancher – alle med det fælles mål at skabe en bæredygtig fremtid for de nuværende såvel som næste generationer.

Det sker ikke alene overfor de 1700 indbudte gæster i Operaen, men også et globalt publikum gennem livestream, sociale medier, i en international publikation og på en ny digital platform, med de bedste løsninger til en bæredygtig livsstil.

Lanceringen giver jer mulighed for at positionere jeres teknologier, løsninger og services i en mere holistisk sammenhæng og på sigt være med til at udvikle og præge de fremtidige tendenser og retninger inden for bæredygtigt forbrug og livsstil.

Du inviteres hermed til at blive en del af Sustainia Living, som leverandør af fremtidens bæredygtige livsstilsprodukter og en del af den danske klynge. Dette indebærer blandt andet:

  • 1 helsides (A4) advertorial og logo i en internationalt distribueret case-samling
  • Mulighed for at jeres løsning(er) indgår i et samlet galleri af danske løsninger, der præsenteres til Sustainia Living d. 8. februar 2017 i Operaen, København
  • Positionering på Sustainias digitale platforme i 2017

 

Samlet pris: For opnåelsen af disse fordele betaler er prisen 30.000 kr. ekskl. moms. Som medlem af Innobyg har du mulighed for at få 25 %. rabat. For mere information omkring Sustainia Living, kontakt Projektleder Tine Rubeck Andreasen, tia@mm.dk eller 3323 2393.