Nyhed

  • 7. marts 2020

Building Green, Aarhus, er aflyst

Frygt for spredning af Coronavirus har nu også ramt Building Green, Aarhus, som desværre aflyses. Building Green skriver:

Building Green Aarhus aflyses desværre på grund af coronavirus
Som en del af de danske myndigheders forebyggelse af spredningen af coronavirus (COVID-19) har myndighederne i dag anbefalet at udskyde eller aflyse alle arrangementer med mere end 1.000 deltagere i marts måned. Building Green følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og støtter op om at stoppe spredningen på bedste vis.

Derfor er Building Green desværre i denne force majeure-situation nødsaget til at aflyse eventen i Aarhus den 25. og 26. marts. 

- Vores deltageres, udstilleres og medarbejderes sikkerhed er altid første prioritet for os. Vi er rigtig kede af aflysningen, og vi ved, at rigtig mange har set frem til at deltage og har lagt meget tid og arbejde i eventen, udtaler arrangør af Building Green Sarah Elhauge. 

Building Green Aarhus kommer tilbage i 2021, og Building Green-teamet lægger nu alle deres kræfter i eventen i Hamborg i juni og i München og København i oktober, der afholdes som planlagt.