Nyhed

  • 23. marts 2017

Building Green: På onsdag går det løs i Aarhus!

Mere end 65 udstillere står klar til at vise deres bæredygtige produkter og løsninger frem til et byggefagligt publikum på Building Green i Aarhus den kommende onsdag. Foruden den vigtige udstillingsdel byder Building Green 2017 på et højaktuelt program fyldt med toneangivende keynotes, interessante debatter samt en masse andre spændende aktiviteter.

Vi i InnoBYG har også sat os selv på programmet i Aarhus, hvor vi vil afholde følgende to debatter: "Genbrug er genialt - men kan det gå galt?" og "Historiske byggematerialer – er de fortid eller moderne bæredygtige løsninger?". InnoBYG er desuden medarrangør på matchmaking konceptet Building Green Connections, som giver mulighed for at udforske, dele og diskutere produkter, teknologier og know-how inden for bæredygtigt byggeri på små 20 minutters møder - en oplagt mulighed for at møde nye samarbejdspartnere!

Læs mere om Building Green samt InnoBYGs egne oplæg, og find ud af, hvordan du tilmelder dig arrangementet og Building Green Connections her